Hotell i Gardone Riviera vid Gardasjön

Locanda Agli Angeli

Rum 29 Rum 21
 
Locanda Agli Angeli är inte tillgänglig i dagsläget
Locanda Agli Angeli är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Gardone Riviera här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Locanda Agli Angeli är motsatsen till en standardiserad hotellkedja: Denna mysiga locanda ligger i Gardone Rivieras snorliga gamla stadsdel högt ovanför Gardasjön. Atmosfären är lugn och fridfull.

Här är det tal om ett stycke romantisk Gardasjö. Många område inbjuder till omedelbar njutning, som de många små hörn, terrasser, frukostmatsalen, den vackra loggia med rottingmöbler och den speciella bönformade poolen med solstolar. Det finns Wi-Fi i allmänna utrymmen (inte på rummen). Det finns gratis parkering ca. 50 m från hotellet då man med bil inte kan ankomma ändra fram till hotelldörren.

Läs mer om Locanda Agli Angeli

Trattoria Agli Angeli
Till hotellet hör även en älskvärd trattoria i äkta italiensk stil. Här kan man äta middag utan att behöva ge sig iväg i bilen. Under sommaren kan man naturligtvis sitta utomhus. Det lilla matstället ligger i anslutning (granne) till Locanda Agli Angeli.

Rum 21
- rum på andra våningen med himmlassäng, aircondition, satellit-TV, förvaringsbox, telefon och badrum med toalett och dusch. Extra säng är inte möjligt.
Rum 22
- rum på andra våningen med himmlassäng, aircondition, satellit-TV, förvaringsbox, telefon och badrum med toalett och dusch. Extra säng är inte möjligt.
Rum 23 med balkong
- rum med himmlassäng, aircondition, satellit-TV, förvaringsbox, telefon och badrum med toalett och dusch. Rummet är fördelat på två plan och har två avdelningar vilket gör rummet perfekt för en familj med två barn. Det finns också en balkong med utsikt över poolen.
Rum 25 med begränsad sjöutsikt
- rum med dubbelsäng (enda rummet utan himmlassäng), aircondition, satellit-TV, förvaringsbox, telefon och badrum med toalett och dusch. Rummet är fördelat på två våningar och man sover på översta planet. Man har lite sjöutsikt och extra säng är inte möjligt.
Rum 26 med två franska balkonger och begränsad sjöutsikt
- rum på tredje våningen med himmlasäng, aircondition, satellit-TV, förvaringsbox, telefon och badrum med toalett och dusch. Rummet har två små balkonger och lite sjöutsikt. Extra säng är inte möjligt.
Rum 27 med balkong
- rum på tredje våningen med himmlasäng, aircondition, satellit-TV, förvaringsbox, telefon och badrum med toalett och dusch. Rummet har en liten balkong. Extra säng är inte möjligt.
Rum 28
- rum på tredje våningen med himmlassäng, aircondition, satellit-TV, förvaringsbox, telefon och badrum med toalett och dusch. Rummet har utsikt över poolen. Extra säng är inte möjligt.
Rum 29 med terrass och begränsad sjöutsikt
- rum på tredje våningen med himmlasäng, aircondition, satellit-TV, förvaringsbox, telefon och badrum med toalett och dusch. Rummet har en terrass och lite sjöutsikt. Extra säng är inte möjligt.

Dölj texten
 
 
search map