Hotell i Gardone Riviera vid Gardasjön

Hotel Ville Montefiori

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ville Montefiori består av tre praktfulla Art Nouveau villor, och en nyare tillbyggnad, samt ett torn från 1500-talet. Hela komplexet ligger vackert i staden Gardone Riviera, på den västra bredden av Gardasjön och är omgivet av en stor park med olivträd, palmer och en lång rad andra växter. Från villorna har du en oförglömlig utsikt över sjön.

Paradisets trädgård

Från de stora terrasserna har du tillgång till trädgården med dess många väldoftande blommor. En riktigt lugn atmosfär möter dig här, som är ideal om du önskar att komma ner i varv på en lugn semester, men samtidigt ha nära till staden och Gardasjön. Hotel Ville Montefiori ligger endast 200 meter från Gardasjön och 150 meter från Gardone Riviera centrum. Ville Montefiori har både en inomhus- och utomhuspool, tennisbana och spa. Frukosten kan du äta på terrassen under sommarmånaderna, eller i den smakfullt inredda restaurangen, där du också kan äta middag om kvällarna.

Läs mer om Hotel Ville Montefiori

Majestätiska rum

Utsmyckningen av rummen är präglad av ett särskilt öga för detaljer. De bidrar till att göra din vistelse på hotellet till en upplevelse, som tar dig många år tillbaka i tiden. Användningen av trä, gyllene lister och eleganta mattor berikar platsen, och skapar exklusiva ramar om hotellet. Standardrummen är små och dekorerade i olika färger, t.ex. gul, blå, rosa eller grön. Deluxerummen är större och ligger i den nyaste byggnaden, och är mer elegant inredda. Observera att alla rum har inte balkong.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Grand Hotel Gardone

Gardone Riviera, Lombardiet

Hotel Du Lac

Limone sul Garda, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Lombardiet

search map