Hotell i Gardone Riviera vid Gardasjön

Hotel Ville Montefiori

 
Hotel Ville Montefiori är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Ville Montefiori är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Gardone Riviera här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ville Montefiori består av tre praktfulla Art Nouveau villor, och en nyare tillbyggnad, samt ett torn från 1500-talet. Hela komplexet ligger vackert i staden Gardone Riviera, på den västra bredden av Gardasjön och är omgivet av en stor park med olivträd, palmer och en lång rad andra växter. Från villorna har du en oförglömlig utsikt över sjön.

Paradisets trädgård

Från de stora terrasserna har du tillgång till trädgården med dess många väldoftande blommor. En riktigt lugn atmosfär möter dig här, som är ideal om du önskar att komma ner i varv på en lugn semester, men samtidigt ha nära till staden och Gardasjön. Hotel Ville Montefiori ligger endast 200 meter från Gardasjön och 150 meter från Gardone Riviera centrum. Ville Montefiori har både en inomhus- och utomhuspool, tennisbana och spa. Frukosten kan du äta på terrassen under sommarmånaderna, eller i den smakfullt inredda restaurangen, där du också kan äta middag om kvällarna.

Läs mer om Hotel Ville Montefiori

Majestätiska rum

Utsmyckningen av rummen är präglad av ett särskilt öga för detaljer. De bidrar till att göra din vistelse på hotellet till en upplevelse, som tar dig många år tillbaka i tiden. Användningen av trä, gyllene lister och eleganta mattor berikar platsen, och skapar exklusiva ramar om hotellet. Standardrummen är små och dekorerade i olika färger, t.ex. gul, blå, rosa eller grön. Deluxerummen är större och ligger i den nyaste byggnaden, och är mer elegant inredda. Observera att alla rum har inte balkong.

Läs om rummen på Hotel Ville Montefiori

Dölj texten
 
 
search map