Hotell i Gardone Riviera vid Gardasjön

Hotel Villa Sofia

 
Hotel Villa Sofia är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Sofia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Gardone Riviera här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Villa Sofia är en historisk 1900-tals villa, som nu är inrett till ett av Gardasjöns trevligaste och mest paradisiska hotell.

Hotellet ligger i en vidunderlig parkliknande trädgård ca. 1 km från sjön, i ett lugnt område med andra lokala villor, varav de flesta härstammar från 1920-talet. Från de översta rummen och takterrassen har man en fantastisk utsikt över Gardasjön, annars får man "nöja sig" med blomdoften och fågelsången.

Läs mer om Hotel Villa Sofia

Villan har tidigare fungerat som pensione Hohl, men då nya ägare tog över stället 2001, stängdes det på grund av genomgripande renovering. Hotellet nyöppnade 2004, och framstår idag som ett exklusivt förstaklass hotell, var interiören primärt präglas av den eleganta liberty stilen.

Från vägen som passerar förbi villan, kommer man in i parken. Här hittar man hotellets parkeringsplats, den fina swimmingpoolen och terrass, var det finns utomhus-servering, och var också kan få en lätt lunch. Hotellet har dessutom reception, frukostmatsal och bar.

Hotel Villa Sofia har totalt 34 rum, som alla har telefon, satellit-TV, minibar, aircondition, säkerhetsbox samt badrum med dusch eller badkar, hårfön och toalett.
- Standardrummen har utsikt mot vägen.
- Superiorrummen har utsikt mot trädgården.
- De luxe rummen har balkong och direkt utsikt mot sjön.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Hotel Du Lac

Limone sul Garda, Lombardiet

Grand Hotel Gardone

Gardone Riviera, Lombardiet

Populärt i Lombardiet

search map