Semesterbostad i Gardone Riviera vid Gardasjön

Hotel Villa Florida - Suites & Suite Apartments

Frukost på terrassen Matlagningskurs
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Villa Florida ligger i Gardone Riviera centrum på ett utsiktsställe på bergssidan av den väg, som går längs med sjön. Härifrån är utsikten över sjön och Sirmione halvö storslagen. Närmaste strand är offentlig och ligger ca. 150 meter från själva Florida Residence.

Sköna gröna omgivningar

Hotel Villa Florida ägs och drivits av familjen Cipani i årtionden. Runt om byggnaden har familjen sex hektar mark, som är täckt med en lika stor olivplantage vars olivolja än idag produceras på traditionellt sätt. Utöver olivplantaget odlar familjen även citroner, mandariner och apelsiner, då klimatet vid sjön är milt. Utöver plantorna finns här också en mängd fina blomster som bouganvillea, oleander och geranier.

Läs mer om Hotel Villa Florida - Suites & Suite Apartments

Stor pool med solterrass

På Hotel Villa Florida finns en fin pool (27 x 9 m) med tillhörande terrass (varifrån man har utsikt över sjön), skönhetscenter med bastu och massage mot betalning, gemensamt grillområde till gästernas förfogande och ett stort schackspel i trädgården. Det finns även reception, parkeringsplats och tvättrum med tvättmaskin. Det är dessutom möjligt att få frukosten serverad i sin lägenhet på morgonen. Om kvällen kan du antingen laga mat hemma eller välja att gå ut och äta på någon av de närliggande restaurangerna (receptionen hjälper gärna till med bordsbeställning och rekommendationer).

Välinredda lägenheter

Lägenheterna är alla trevligt inredda och har alla telefon, Sat-TV, säkerhetsbox samt hårfön i badrummet. Dessutom har alla lägenheter sjöutsikt, som så klart är bättre ju högre upp man bor. Även om lägenheterna rymmer upp till tre personer är vårt intryck att de passar bättre till par än för barnfamiljer.

Lägenheterna på Hotel Villa Florida - Suites & Suite Apartments

Suite med 2 +1 sovplatser (med terrass eller balkong och sjöutsikt)

lägenheterna är ca. 37 m² och ligger vid poolen med en fin utsikt över sjön. Taket är målat för hand med olika motiv, möbleringen är helt ny och fin. Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå (med diskmaskin och mikrovågsugn) - om du önskar att använda köket betalas en engångsavgift på stället - och matbord samt soffa, sovavdelning med dubbelsäng eller två enkelsängar, badrum med toalett och jacuzzi- dusch samt hårfön.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Du Lac

Limone sul Garda, Lombardiet

Grand Hotel Gardone

Gardone Riviera, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Residence Atlantide

Brenzone, Veneto

Populärt i Lombardiet

Balconi Casa Gardola

Tignale sul Garda

Residence La Rotonda

Tignale sul Garda

search map