Hotell i Gardone Riviera vid Gardasjön

Hotel Du Lac

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Du Lac ligger rakt ut till den trevliga sjöpromenaden i vackra Gardone Riviera. Här firar du semestern i en genuin stad på Gardasjöns västra sjöbredd. I Gardone hittar du förutom den eleganta sjöpromenaden även flera caféer, restauranger och butiker.

Hotell helt ut till sjön

Härifrån kan du njuta av utsikten mot bergen på andra sidan sjön. Hotel Du Lac är ett 3* badhotell med avslappnad atmosfär som byggdes 1950, men genomgick en omfattande renovering och blev monderniserat 1995. Hotellet är fördelat på fem våningar och har totalt 39 rum.

Läs mer om Hotel Du Lac

Flera faciliteter gör semestern bekväm

På hotellet finner du reception, uppehållsrum med satellit-TV, hiss, restaurang samt bar med både inomhus- och utomhus servering. Då hotellet ligger i det historiska centrum där bilkörning är förbjuden pga. miljözone finns det ingen parkering till hotellet. De närmsta parkeringsmöjligheterna ligger ca. 300 meter från hotellet. Du kan fint ankomma hotellet med buss då busshållplats finns alldeles i närheten.

Rum med balkong och sjöutsikt

Alla rum är enkelt inredda och utrustade med satellit-TV, telefon, aircondition och badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårtork. Standardrummen är de minsta till storleken och har plats för två personer. Rummen med sjöutiskt från sidan har plats för upp till fyra personer, under förutsättning att den tredje och fjärde personen sover i våningssäng.

Läs om rummen på Hotel Du Lac

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel La Rotonda

Tignale sul Garda, Lombardiet

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Sporthotel Olimpo

Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Versilia Palace Hotel

Marina di Pietrasanta, Toscana

Hotel Luna Convento

Amalfi, Kampanien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Lombardiet

search map