Hotell i Gardone Riviera vid Gardasjön

Hotel Du Lac

 
Hotel Du Lac är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Du Lac är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Gardone Riviera här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Du Lac ligger rakt ut till den trevliga sjöpromenaden i vackra Gardone Riviera. Här firar du semestern i en genuin stad på Gardasjöns västra sjöbredd. I Gardone hittar du förutom den eleganta sjöpromenaden även flera caféer, restauranger och butiker.

Hotell helt ut till sjön

Härifrån kan du njuta av utsikten mot bergen på andra sidan sjön. Hotel Du Lac är ett 3* badhotell med avslappnad atmosfär som byggdes 1950, men genomgick en omfattande renovering och blev monderniserat 1995. Hotellet är fördelat på fem våningar och har totalt 39 rum.

Läs mer om Hotel Du Lac

Flera faciliteter gör semestern bekväm

På hotellet finner du reception, uppehållsrum med satellit-TV, hiss, restaurang samt bar med både inomhus- och utomhus servering. Då hotellet ligger i det historiska centrum där bilkörning är förbjuden pga. miljözone finns det ingen parkering till hotellet. De närmsta parkeringsmöjligheterna ligger ca. 300 meter från hotellet. Du kan fint ankomma hotellet med buss då busshållplats finns alldeles i närheten.

Rum med balkong och sjöutsikt

Alla rum är enkelt inredda och utrustade med satellit-TV, telefon, aircondition och badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårtork. Standardrummen är de minsta till storleken och har plats för två personer. Rummen med sjöutiskt från sidan har plats för upp till fyra personer, under förutsättning att den tredje och fjärde personen sover i våningssäng.

Läs om rummen på Hotel Du Lac

Dölj texten
 
 
search map