Hotell i Gardone Riviera vid Gardasjön

Hotel Bellevue

 
Hotel Bellevue är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Bellevue är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Gardone Riviera här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Bellevue är ett riktigt trevligt familjeägt hotell som ligger på kustvägen i utkanten av Gardone Riviera med en fantastisk utsikt över sjön och den berömda ön Isola del Garda.

Villan är byggd som hotell i slutet av 1800-talet då Gardone var en av de mest attraktiva semesterorterna i Europa och har varit i familjen Pizzi´s ägo sedan 1937.

Läs mer om Hotel Bellevue

Hotel Bellevue är ett av de bästa 3* hotellen vid Gardasjön och även om de flera gånger varit tal om att hotellet skulle få sin 4:e stjärna så betyder det mer för ägarna att man har glada och nöjda kunder än en extra stjärna som i verkligheten inte betyder så mycket.

Herr och Fru Pizzi är ytterst engagerade i det de gör och arbetar sjäv på hotellet tillsammans med deras stora härliga hund som blivit lite av en ikon. Hotellet är deras liv och de lägger ner all sin tid på att hålla en hög nivå och lägger stor vikt vid små detaljer. Detta medför att hotellet ofta (i lågsäsongen) genomgår renovering men med stor respekt för både kvalitet och atmosfär.

Trädgården är ett kapitel för sig, och har vacker utsikt över Gardasjön. Hotellets pool är placerad diskret i ett hörn för att inte ödelägga det samlade intrycket.

Hotellet har en liten reception, en stor terrass med vacker utsikt över sjön, bar, restaurang, hiss, pool samt parkering. Då hotellet ligger nära kustvägen kan det inte undgå att man hör trafiken lite i högsäsongen.

Det finns totalt 30 rum som alla är fördelade på 3 våningar. Rummen vänder mot sjön och vägen samt lite mot de grönklädda bergen. Rummen är snyggt inredda i olika stilar och utrustade med telefon, satelit-TV, förvaringsbox, aircondition samt badrum med dusch, toalett och hårtork.

Dölj texten
 
 
search map