Hotell i Gardone Riviera vid Gardasjön

Grand Hotel Gardone

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet har varit Gardones ledande hotell sedan 1900-talet när turismen först kom till området runt Gardasjön. Stilen är ett arv från detta århundrade, liksom atmosfären, med höga tak, eleganta offentliga rum och, det viktigare, den fina gastronomin. Många kändisar och VIP har bott här tidigare, och Winston Churchill är en av dem - baren är till och med uppkallad efter honom: "Winnie".

Fantastiskt läge intill sjön

Placeringen av hotellet precis vid sjön, gör att du aldrig vill åka hem igen. Skulle du vill gå ut, är du faktiskt i centrum av Gardone Riviera, och du kan promenera längs strandpromenaden (framför hotellet) till färjeläget för en båttur över Gardasjön, eller kanske till ett av kaféerna eller barer längs sjöbredden. Utöver detta finns det en vacker botanisk trädgård i närheten, samt ön Isola del Garda att utforska. Naturligtvis erbjuder den pittoreska regionen många möjligheter till intressanta dagsutflykter.

Läs mer om Grand Hotel Gardone

En äkta pärla

Vi kan konstatera att detta hotell är en verklig pärla med all service du kan tänka dig. Så, om du bara vill vila, kan du stanna i den vackra, stora och väl underhållna trädgården runt hotellet, eller på soldäcket med bekväma solstolar, och med utsikt över Gardasjön. Poolen är byggd parallellt med sjön och är dessutom uppvärmd. Den kompletteras med en poolbar som erbjuder förfriskningar och lättare snacks.

Det finns en hälsoavdelning med massage och behandlingar, samt en relaxavdelning, bastu och turkiskt bad. När du sedan har avverkat dagens aktiviteter, kan kvällen starta i en av de två restaurangerna. I den lilla restaurangen vid poolen och den större restaurangen (inomhus, och fest utomhus på verandan) kan du smaka på god mat, med "typisk smak från sjön" där de använder främst lokala produkter. Båda restauranger erbjuder utsikt över sjön medan du njuter av maten, och sällskapet naturligtvis. Dessutom hittar du alla tjänster och bekvämligheter som du kan förvänta dig av ett större 4-stjärnigt hotell, såsom concierge och trådlöst internet i hela hotellet.

Du kan få rum med utsikt

Hotellet är ett av de större vid Gardasjön, och har rum i många olika kategorier. Några är renoverade medan andra har några år på nacken, men de är alla fint inredda i klassisk stil. Rummen har antingen parkett eller heltäckningsmatta, Wi-Fi, kassafack, minibar, Sat-TV, telefon och individuell aircondition samt ett stort marmorbadrum med toalett, dusch eller badkar och hårfön.

Läs om rummen på Grand Hotel Gardone

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map