Semesterbostad i Dorio vid Comosjön

Oasi dei Celti

 
Oasi dei Celti är inte tillgänglig i dagsläget
Oasi dei Celti är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Dorio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På den nordöstra delen av Comosjön finner man detta högtbelägna sommar residens med vacker utsikt över sjön och bergen. Omgivningarna präglas av vacker natur och mysiga byar och städer längs med Comosjöns östra bredd.

Belägenheten är perfekt för de som vill uppleva Comosjön och dess städer och natur men samtidigt bo på ett nytt och trevligt ställe med trevliga faciliteter. Förutom de moderna och trevliga lägenheterna finns här reception, bar och den goda restaurangen ”La Montagnetta” som serverar läckeheter som kött, fisk och grillade grönsaker. Poolen ligger i direkt anslutning till lägenheterna, det ska nämnas att det är många trappor från receptions och poolområdet ner till sjön. På stället finns dessutom en stor fullt utrustad konferenslokal med plats för 80 personer.

Läs mer om Oasi dei Celti

De fräscha och färgglada lägenheterna finns i storlekar från två till åtta personer. Alla lägenheter är utrustade med satelit-TV, aircondition, kokvrå med två kokplattor, kylskåp, badrum med toalett och dusch samt balkong eller terrass med trädgårdsmöbler (förutom 1½-rums lägenheterna). Några av lägenheterna ligger fördelat på 2 våningar med en brant trappa och passar därför inte för barn eller gångbesvärade.

Från Oasi dei Celti har man nära till flera trevliga utflyktsmål som te.x. Villa Monastero och dess trädgårdar i Varenna, Forte Fuentes och Forte Montecchio i Colico, trevliga Bellagio och inte minst landskapet och sjön med all sin skönhet. Huvudvägen runt sjön går utanför stället och poolområdet och man kan förvänta sig lite trafik härifrån.

Vid ankomst efter kl. 19:00 ska ni informera Oasi dei Celti innan avresa eller när ni upptäcker att ni blir försende. OBS: De kommer göra vad de kan för att ta emot er men kan INTE garantera att ankomst utanför check-in tiden går att genomföras.

Läs om lägenheterna på Oasi dei Celti

Dölj texten
 
 
search map