Semesterbostad i Domaso vid Comosjön

Residence Windsurf

Swimmingpool på Camping Le Vele (100 m)
 
Residence Windsurf är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Windsurf är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Domaso här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Windsurf ligger längs huvudgatan i Domaso. Det är ca. 150 meter till sjön och ca. 800 meter till stadens historiska centrum. Det är dock endats ca. 200 m till närmaste inköpsmöjligehter och matsällen. Ett busstopp för offentlig transport ligger ca. 100 meter från stället.

Residence Windsurf byggdes 1986 och huset har 16 lägenheter. På stället finns trädgård, parkeringsplats, lekplats och reception. Ställets gäster kan dessutom nyttja den närliggande poolen på Camping Le Vale mot betalning av 10 euro (ca. 90 SEK) för tre gånger.

Läs mer om Residence Windsurf

Enrumslägenhet med 2 / 4 sovplatser
- De 16 enrumslägenheterna har alla tillgång till en liten kokrå med 2 gasplattor, kylskåp och balkong eller terrass. De är ca 20 m² och består av ett dagområde med matbord och kokvrå, nattområde med två enkelsängar och våningssäng samt badrum med toalett och dusch. Lägenhetrna är för högst två vuxna och två barn på max tio år.

Dölj texten
 
 
search map