Semesterbostad i Domaso vid Comosjön

Residence Geranio

Inbjudande pool med plats till alla Möblerad balkong där du kan inta dina måltider Sjöstrand och sjöpromenad endast 150 meter bort
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Poolen, med inbyggd barnpool, är Residence Geranios stora dragplåster och fungerar som den naturliga samlingspunkten på stället. På den ena sidan av poolen (ner mot sjön) ligger lägenheterna i två olika byggnader - medan kustvägen löper på andra sidan om poolen. Det betyder både att stället ligger på rätt sida om kustvägen - och att du lätt och snabbt kan nå inköpsmöjligheter och restauranger. Bredvid Residence Geranio ligger det hela två matbutiker, en pizzeria, en glassbar och en kaffebar.

Du har tillgång till stranden

Den offentliga sjöstranden ligger endast 150 meter bort, och du kommer dit på den privata stigen som löper genom grann-campingplatsen. Nere vid stranden finns både en picnic-avdelning och utedusch. Stranden ska inte förväxlas med Medelhavets gyllene sandstränder, men för att vara en sjöstrand är den ganska fin - och faktiskt en av få badvänliga stränder runt Comosjön. Stranden består av en blandning småsten, sand och grus.

Dina barn kommer att älska det

Söker du pool, strand, centralt läge och något som passar dina barn, då är Residence Geranio helt rätt för dig. I gengäld måste du se genom fingrarna med, att lägenheterna inte är topprenoverade och moderna, men omvänt rymmer de basutrustningen för en härlig sommarsemester. Det finns dessutom möjlighet att låna barnsäng och barnstol. Och dina barn kommer helt säkert att värdesätta lekplatsen, pingis-bordet, gungorna och boulebanan.

Faciliteter som parkering

Värdarna erbjuder parkering till en fördelaktig pris i deras garage, så bilen inte behöver stå och bli varm under sommaren. Önskar du inte betala för garaget finns det även 4-6 p-platser under öppen himmel som är gratis efter "först till kvarn" principen.

Läs mer om Residence Geranio

Du kan beställa till

Det är möjligt att beställa frukost och här finns en liten frukostmatsal. Frukosten består av kaffe/te, juice, färskt bröd, smör, honung, frukt och pålägg - och kan variera lite beroende på säsongerna för frukt osv. Avtala vänligen med värdinnan dagen innan ankomst, om du önskar frukost under vistelsen.

Rum eller lägenhet med pentry

Du kan välja att bo i rum eller i lägenhet där du har möjlighet till självhushåll. Alla har någon form av uteplats, antingen som balkong, terrass eller plats i trädgården.

L√§genheterna på Residence Geranio

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map