Semesterbostad i Domaso vid Comosjön

Residence Geranio

Inbjudande pool med plats till alla Möblerad balkong där du kan inta dina måltider Sjöstrand och sjöpromenad endast 150 meter bort
 
Residence Geranio är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Geranio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Domaso här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Poolen, med inbyggd barnpool, är Residence Geranios stora dragplåster och fungerar som den naturliga samlingspunkten på stället. På den ena sidan av poolen (ner mot sjön) ligger lägenheterna i två olika egendomar - medan kustvägen löper på andra sidan om poolen. Det betyder både att stället ligger på rätt sida om kustvägen - och att du lätt och snabbt kan komma iväg till inköpsmöjligheter och restauranger. Bredvid Residence Geranio ligger det hela två matbutiker, en pizzeria, en glassbar och en kaffebar.

Du har tillgång till stranden

Den offentliga sjöstranden ligger endast 150 meter bort, och du kommer dit på den privata stigen som löper genom grann-campingplatsen. Nere vid stranden finns både en picnic-avdelning och utedusch. Stranden ska inte förväxlas med Medelhavets gyllene sandstränder, men för att vara en sjöstrand är den ganska fin - och faktiskt en av få badvänliga stränder runt Comosjön. Stranden består av en blandning småsten, sand och grus.

Dina barn kommer att älska det

Söker du pool, strand, centralt läge och något som passar dina barn, då är Residence Geranio helt rätt för dig. I gengäld måste du se genom fingrarna med, att lägenheterna inte är topprenoverade och moderna, men omvänt rymmer de basutrustningen för en härlig sommarsemester. Det finns dessutom möjlighet att låna barnsäng och hög stol. Och dina barn kommer helt säkert att värdesätta lekplatsen, pingis-bordet, gungorna och boulbanan.

Kom i bil och ta på utflykt på cykel

Värdarna erbjuder parkering till en fördelaktig pris i deras garage, så bilen inte ska stå och bli varm under sommaren. Önskar du inte betala för garaget finns det även 4-6 p-platser under öppen himmel som är gratis efter "först till kvarn" principen. Önskar ni vara aktiva och uppleva Comosjöns vackra landskap på två hjul finns det ett par cyklar (citybikes) till förfogande mot en liten avgift - och önskar du mindre trampning finns det även två nyinköpta el-cyklar (mountainbikes) som kan hyras till något högre pris. Fråga på plats för mer info.

Läs mer om Residence Geranio

Få frukosten utanför dörren

Det är möjligt att beställa frukost. Det finns ingen frukostmatsal, men den blir levererad till er dörr. Frukosten består av kaffe/te, juice, färskt bröd, smör, honung, frukt och pålägg - och kan variera lite beroende på säsongerna för frukt osv. Avtala vänligen med värdinnan dagen innan ankomst, om ni önskar frukost under vistelsen.

Lägenheterna på Residence Geranio

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med balkong)

Dessa lägenheter består av ett sovrum med dubbelsäng, vardagsrum med kökshörna och ett badrum med toalett och dusch. Lägenheten har dessutom balkong, sat-TV och wifi (signalen är inte så stark). De flesta är på ett plan, och några få på två plan. Lägenheten har totalt 4 sovplatser.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass/trädgård)

Dessa lägenheter består av ett sovrum med dubbelsäng, vardagsrum med kökshörna och ett badrum med toalett och dusch. Lägenheten har dessutom en liten terrass och tillgång till en trädgård, sat-TV och wifi (signalen är inte så stark). De flesta är på ett plan, och några få på två plan. Lägenheten har totalt 4 sovplatser.

Tvårumslägenhet med 2/5 sovplatser (med balkong eller terrass)

Dessa lägenheter består av ett sovrum med dubbelsäng, vardagsrum med kökshörna och ett badrum med toalett och dusch. Lägenheten har dessutom balkong, sat-TV och wifi (signalen är inte så stark). De flesta är på ett plan, och några få på två plan. Lägenheten har totalt 5 sovplatser.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med balkong)

Dessa två lägenheter ligger på 2:a respektive 3:e våningen och består av ett sovrum med dubbelsäng, ett lite mindre sovrum med två enkelsängar, vardagsrum med kökshörna (med diskmaskin) och ett badrum med toalett och dusch. Lägenheten har dessutom balkong, sat-TV och wifi (signalen är inte så stark) - och dessutom tillgång till en gemensam terrass, som endast delas mellan dessa två lägenheter och med utsikt till poolen. Har har både lägenheter sin avdelning med möbler. Lägenheten har totalt 6 sovplatser.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Residence Oasi del Viandante

Dervio, Lombardiet

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Colombo Residence

Sorico, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Lombardiet

search map