Hotell i Domaso vid Comosjön

Hotel Mojito

Poolen i Gravedona
 
Hotel Mojito är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Mojito är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Domaso här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotellet är som sagt litet med endast 6 rum. På bottenplan finns en bar som serverar frukost mellan kl. 07.30-10.30 samt en restaurang. På den tillhörande terrassen kan du njuta av goda drycker samtidigt som du ser folk passera längs med sjön.

Du har en bra utgångspunkt

Läget är som sagt bra och passar dig ypperligt som vill ha närhet till uteserveringar och även om den mysiga staden inte är så stor så finns här en del att välja mellan. Här finns även bank och en del småbutiker. För ett lite större utbud kan du bege dig till Gravedona som ligger endast ca 1,4 km bort.

Hotellet renoverades våren 2018 och man har försökt bevara så mycket som möjligt av det antika för att smälta in i den miljö som råder vid Comosjön. För att komma till sjön behöver du endast korsa en väg.

Hotellet har ingen egen pool men du är välkommen att nyttja poolen som tillhör Residence Azalee, som ligger i Gravedona, utan extra kostnad. Till Gravedona tar det ca 5 minuter att köra.

Läs mer om Hotel Mojito

Här finns rum för upp till 4 personer

Det finns endast 6 rum på hotellet och de kan ligga antingen på andra, tredje eller fjärde våningen. Vilken våning du hamnar på vet vi inte i förväg.

På första våningen ligger ett dubbelrum med havsutsikt och ett dubbelrum ut mot baksidan. På andra våningen finns ett dubbelrum med havsutsikt och ett fyrbäddsrum ut mot baksidan (detta med våningssäng i litet separat rum). På tredje våningen ligger ett dubbelrum med havsutsikt och ett fyrbäddsrum ut mot baksidan (detta har samtliga bäddar i ett och samma rum varav två av bäddarna är enkelsängar).

Rummen är enkelt inredda men komfortabla

Faciliteterna är; Wi-Fi, Sat- TV och badrum med dusch/kar och hårtork. Aircondition finns endast i de rum som ligger högst upp med snedtak. Här finns även, praktiskt nog, ett gemensamt område med litet kök där du har tillgång till micro, kylskåp och ugn.

Dölj texten
 
 
search map