Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Utöver ett litet historiskt centrum, så är Domasos fördel utan tvekan den vackra sjöpromenaden, som både kan upplevas till fots och på två hjul. Promenaden för bland annat förbi den äldre delen av Domaso, och vidare ner till den mycket barnvänliga sjöstranden, som består av småsten och är långgrund. Den slags strand hittar man inte på många platser runt Comosjön. Den lilla staden Domaso huserar naturligtvis också en bank, bagare, restauranger och mataffärer.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Utforska området i alla riktningar

Om du gärna vill ut och se dig omkring, så kan en dagstur till den mycket vackra staden Chiavenna (i nordlig riktning mot Schweiz), eller den vackra dalen Valtellina (i riktning mot Sondrio) vara två förslag. Valtellinga är framförallt känd för sina kraftiga rödvin, som nästan själva är värda en hel resa. Prova varianter som Grumello, Inferno, Sasella och Sforzato. Alternativt kan du köra Comosjön runt - eller eventuellt halvera turen med en av bilfärjorna, som konstant seglar kort och tvärs på den centrala delen av sjön. Slutligen är också Luganosjön värt ett besök.

Läs mer om Domaso

Dölj texten
 
 
search map