Hotell i Desenzano del Garda vid Gardasjön

Opera & vin vid Gardasjön - 8 dagar

 
Opera & vin vid Gardasjön - 8 dagar är inte tillgänglig i dagsläget
Opera & vin vid Gardasjön - 8 dagar är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Desenzano del Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Musik och vin är en mycket trevlig kombination, speciellt om du befinner dig i Italien. I detta paket kan vi erbjuda dig dem båda. När det kommer till val av opera har vi valt ut ett känt verk, nämligen den älskade Aida.

Boendet kan eventuellt tänkas bli annat hotell än det angivna, men om detta skulle inträffa så får du besked inom det kortaste efter det att du bokat. Standarden och förutsättningarna blir dock de samma. Denna resa kan du boka i perioden 22/6-1/9.


Hoteller på resan
Dagsprogram
Galleri
Priser och avreseinformation

En resa i kärlekens tecken

Verona anses vara en tvättäkta kärleksstad och tillsammans med den sagolika Gardasjön har du här den perfekta ramen för en romantisk semester. Du kommer att få njuta av ljuva toner som stiger mot högre höjder i Veronas öppna arena. Du kommer även att få en 30 minuters båttur utanför den pittoreska staden Sirmione och ta en runda bort till ett av världens mest kända och älskade vinområden, nämligen Valpolicella, känt b.la för sina Amarone viner.

En underbar vecka i pittoresk miljö


Detta paket, där opera och vin är i fokus, inkluderar sju övernattningar med frukost. Du ankommer till ditt hotell, checkar in, och på kvällen kan du slappna av och utforska dina omgivningar. Slå dig ner på ett trevligt café, med en kall förfriskning och njuta av stämningen. Vilken dag du åker iväg på en båttur, eller besöker en vingård, beror på vilken dag du väljer att gå på opera.

Privat båttur, vinprovning och opera


I paketet ingår en privat båttur runt Sirmiones halvö. Båten avgår från slottet Scaglieros hamn, och seglar runt halvön på cirka 30 minuter, och från båten kan du se Maria Callas villa från 1920, termalbaden och Catullos grottor, Grotte di Catullo, som är en gammal romersk villa. Innan du kommer tillbaka, kan du också beundra slottets arkitektur från sjösidan. Ytterligare en dag under veckan, är avsatt för att utforska området närmare. Du kommer att besöka de härliga vinområdet Valpolicella som ligger österut, cirka 40 km från Sirmione och 13 km från Verona. Det är ett område rikt på både historia och vacker natur. Du besöker en familjedriven vingård i hjärtat av Valpolicella, där du får ta en tur i vinfälten och besöker den underjordiska bottaia där du kan privsmaka en del av vinerna direkt från vintunnorna. Efter turen får du provsmaka några av de mest kända vinerna från Valpolicella, som Ripasso, Amarone och Recioto - och de serveras tillsammans med lokala specialiteter. När det kommer till operan är vi övertygade om att du kommer få en sprakande upplevelse i den romantiska staden Verona och dess öppna arena. Verona, som ligger ca 38 km från Sirmione, bjuder även på ett mysigt centrum med trånga gränder, bra restauranger och shopping. Givetvis bör du passa på att ta en titt på Julia's balkong och andra kända platser som figurerar i Romeo och Julia.

Det finns mycket mer att se och uppleva


Runt om sjön finns det flera platser som är väl värda ett besök. Du har mysiga städer som Lazise, Garda, Bardolino och Malcesine bara för att nämna några. Har du tid bör du även passa på att besöka Borghetto Sul Mincio, en unik och underbar liten by som anses vara en av landets vackraste.


Du bor med komfort på fyrsjärnigt hotell

Du bor i dubbelrum med dubbelsäng eller twinbäddar, badrum med dusch eller badkar. Faciliteterna är som minimum Sat-TV, minibar, kassafack och hårtork.

Dagsprogram

Detta är ett förslag på hur ditt dagsprogram kan se ut. Operan ligger dock alltid dag två.
- Dag 1 – Du ankommer till Gardasjön
- Dag 2 – Verona och operakväll
- Dag 3 – Upplev Valpolicella och provsmaka viner
- Dag 4 – Se Sirmione från sjösidan
- Dag 5 – Upptäck sjöns övriga byar och städer
- Dag 6 – Ta en vilodag med sol och bad
- Dag 7 – Upptäck vindistriktet
- Dag 8 – Hemresa, eller fortsätt resan i Italien

Priser och avreseinformation

Du söker som sagt på 7 nätters vistelse. Operan infaller alltid på dag två, d.v.s dagen efter din ankomst till hotellet. Om du vill gå på opera t.ex. den 12/7 ska du alltså söka resor i perioden 11/7-18/7 osv. Vad totalpriset innefattar ser du under rubriken, priset inkluderar.

Eftersom det är ankomstdag och operadag som är avgörande, infaller vinprovningen och båtturen de dagar då de är lämpligast. Exakta dagar få du veta efter att du bokat. Du får även då namnet på det vineri du kommer att besöka.

Priset inkluderar:
- Sju nätter på Palace Hotel i Desenzano el liknande
- Parkering på hotellet
- Privat båttur utanför Sirmione
- Besök på ett vineri med provsmakning av viner och lokala produkter i Valpolicella
- Operabiljett (onumrerade stone step seat)

Priset inkluderar inte:
- Transport till och från Italien och till hotellet
- Transport i området (du har egen bil el. hyrbil)
- Övriga måltider och drycker
- Lokala skatter
- Övrigt som inte är nämnt under inkluderat

Opera Aida

Operan Aida hålls följande datum under 2019; 22/6, 27/6, 5/7, 9/7, 12/7, 21/7, 24/7, 28/7, 3/8, 9/8, 18/8, 25/8, 28/8, 31/8, 3/9 och 7/9. Vid extremt dåligt väder har de rätten att cancellera föreställningen.

 
 
search map