Semesterbostad i Desenzano del Garda vid Gardasjön

Kristall Lago

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Du bor en kort bit utanför Desenzano, det är ca 1,3 km till Piazza Malvezzi och småbåtshamnen, och du har flera trevliga matställen att välja mellan inom kort promenadavstånd, precis som badmöjligheter om sjön lockar mer än poolen.

Poolen hittar du i mitten

Kristall Lago består av två separata byggnader med trädgård och ett fint poolområde i mitten. Här finns pool för dig som vuxen men även för barnen, så att de också kan svalka av sig de varma sommardagarna. Runt poolen finns solstolar till ditt förfogande. Eftersom du har möjlighet att laga mat kan du snabbt och enkelt ta dig hem för en matbit och något svalkande att dricka under dagens hetaste timmar. Förutom barnpoolen finns här en liten lekplats där de kan roa sig.

Läs mer om Kristall Lago

Du kan promenera bort till sjöstranden

Som sagt redan inom 500 meters avstånd dyker de första restaurangerna upp liksom badmöjligheterna. Du kan också traska bort till Spiaggia Feltrinelli som du har ca 800 meter till. Nu befinner du dig precis i början av staden och det ena matstället efter det andra börjar dyka upp liksom barer. På Kristall Lago finns ingen bar men dryckesapparat. Här finns grillmöjligheter samt ett tvätteri, mot avgift.

Känner du för att göra trevliga utflykter kan du bl.a besöka pittoreska Sirmione som du har endast 11 km bort. Vänder du blicken norrut kommer du till Salò och ca 54 km norr om Desenzano ligger en annan mycket omtyckt liten stad, Limone sul Garda.

Bo med balkong eller terrass

Det finns 80 lägenheter och de har alla balkong eller terrass (ej bottenplan). Förutom pentry har de aircondition, TV, kassafack, telefon och badrum med dusch/kar. De har brödservice på hotellet så hör med receptionen dagen innan så får du veta exakt hur det går till. Wi-Fi finns vid receptionen.

Lägenheterna på Kristall Lago

Lägenhet m. 1 sovrum och balkong/terrass

Allrum med pentry och bäddsoffa för 2 personer, sovrum med dubbelsäng, badrum med dusch/kar. Ca 45 m². Balkong eller terrass

Lägenhet m. 1 sovrum m. sjöutsikt och balkong/terrass

Allrum med pentry och bäddsoffa för 2 personer, sovrum med dubbelsäng, badrum med dusch/kar. Ca 45 m². Balkong eller terrass

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence Belvedere

Manerba, Lombardiet

Garda Village

Sirmione - Colombare, Lombardiet

Residence Tiglio

Sirmione - Lugana, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Residence Celeste

Mezzegra, Lombardiet

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Lombardiet

search map