Semesterbostad i Desenzano del Garda vid Gardasjön

Kristall Lago

 
Kristall Lago är inte tillgänglig i dagsläget
Kristall Lago är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Desenzano del Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Du bor en kort bit utanför Desenzano, det är ca 1,3 km till Piazza Malvezzi och småbåtshamnen, och du har flera trevliga matställen att välja mellan inom kort promenadavstånd, precis som badmöjligheter om sjön lockar mer än poolen.

Poolen hittar du i mitten

Kristall Lago består av två separata byggnader med trädgård och ett fint poolområde i mitten. Här finns pool för dig som vuxen men även för barnen, så att de också kan svalka av sig de varma sommardagarna. Runt poolen finns solstolar till ditt förfogande. Eftersom du har möjlighet att laga mat kan du snabbt och enkelt ta dig hem för en matbit och något svalkande att dricka under dagens hetaste timmar. Förutom barnpoolen finns här en liten lekplats där de kan roa sig.

Läs mer om Kristall Lago

Du kan promenera bort till sjöstranden

Som sagt redan inom 500 meters avstånd dyker de första restaurangerna upp liksom badmöjligheterna. Du kan också traska bort till Spiaggia Feltrinelli som du har ca 800 meter till. Nu befinner du dig precis i början av staden och det ena matstället efter det andra börjar dyka upp liksom barer. På Kristall Lago finns ingen bar men dryckesapparat. Här finns grillmöjligheter samt ett tvätteri, mot avgift.

Känner du för att göra trevliga utflykter kan du bl.a besöka pittoreska Sirmione som du har endast 11 km bort. Vänder du blicken norrut kommer du till Salò och ca 54 km norr om Desenzano ligger en annan mycket omtyckt liten stad, Limone sul Garda.

Bo med balkong eller terrass

Det finns 80 lägenheter och de har balkong eller terrass (ej bottenplan). Förutom pentry har de aircondition, TV, kassafack, telefon och badrum med dusch/kar. De har brödservice på hotellet så hör med receptionen dagen innan så får du veta exakt hur det går till. Wi-Fi finns vid receptionen.

Lägenheterna på Kristall Lago

Lägenhet m. 1 sovrum och balkong/terrass

Allrum med pentry och bäddsoffa för 2 personer, sovrum med dubbelsäng, badrum med dusch/kar. Ca 45 m². Balkong eller terrass

Lägenhet m. 1 sovrum m. sjöutsikt och balkong/terrass

Allrum med pentry och bäddsoffa för 2 personer, sovrum med dubbelsäng, badrum med dusch/kar. Ca 45 m². Balkong eller terrass

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Kristall Lago

Läs personliga omdömen av Kristall Lago som ligger vid Gardasjön. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Kristall Lago. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Läcker pool

Vänlig och serviceinriktad personal, Men otroligt lyhört.

Läs mer
 
search map