Semesterbostad i Desenzano del Garda vid Gardasjön

Hotel Villa Maria

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Villa Maria ligger i en 15 000 m² stor och välhållen park, och erbjuder sina gäster den perfekta miljön för en semester full av välmående, sport och avslappning vid populära Gardasjön (ca 300 meter bort). Du kan promenera bort till centrum av Desenzano del Garda som ligger ett par kilometer bort. För dig som önskar att resa med tåg, ligger stationen ca 1,5 km från Hotel Villa Maria.

Lär känna det praktfulla området

Unna dig själv en romantisk middag på den stora verandan på hotellets restaurang "Catullo" med utsikt över den frodiga trädgården. Den charmiga art nouveau-villans läge gör att du kan njuta av områdets naturliga, konstnärliga och historiska sidor. Du kan få tips och råd från den vänliga och högt kvalificerade personalen till vad du kan se och göra i området - som t.ex. de närliggande golfbanorna och diverse nöjesparker.

Slappna av med halvpension

På Villa Maria finns två barer och här finns ett fint poolområde omgivet av palmer. Hotel Villa Maria har två restauranger; den tidigare nämnda restaurangen Catullo (från 5 mars till 4 juni och från 10 september till 1 november) och restaurangen Villa Liberty/Lago (från 4 juni till 10 september). Vi reserverar oss för ev. ändringar i öppethållande.

Arbete och avslappning i skön harmoni

Kombinera en affärsresa med välförtjänt avslappning. Hotell Villa Maria erbjuder sina gäster välutrustade konferensrum, samt trådlös internetuppkoppling. Hotellet har också ett garage och en stor parkeringsplats, där du kan boka plats i förväg, och mot betalning.

På Hotel Villa Maria får du det perfekta läget, många fördelar, otaliga faciliteter, närhet till centrum och bra möjligheter att njuta av den vackra Gardasjön.

Välj mellan rum och lägenhet

Det finns 40 hotellrum och 24 lägenheter på Villa Maria. Lägenheterna ligger i det som kallas villa (finns totalt 24 stycken) och har ett pentry och bäddsoffa i allrummet, ett eller två sovrum (med en dubbelsäng i det ena och två enkelsängar i det andra) samt ett badrum. De har egen uteplats och kan ta upp till 4-6 personer. Villorna ligger utspridda i en park på ca 15.000 m².

Läs mer om Hotel Villa Maria

Läs om l√§genheterna på Hotel Villa Maria

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map