Hotell i Desenzano del Garda vid Gardasjön

Hotel Tripoli

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Tripoli har ingenting att göra med Libyen, även om namnet antyder annat. Här befinner vi oss istället på en tvättäkta italiensk semester-destination, nämligen Gardasjön. Var hotellets namn kommer från vet vi inte men vi kan lova att du kommer att bo med ett utmärkt läge, mittemot Desenzano del Gardas pittoreska hamn med massor av stämning. Och det innebär också att du bor bara ett stenkast från Desenzano del Gardas historiska centrum, där du hittar restauranger, barer, glassbarer och mycket mer.

Ett bra val för par

Du tar dig enkelt och bekvämt ut på olika sevärdheter när du bor på Tripoli. Tågstationen ligger ca. 800 meter bort och inom bekvämt gångavstånd hittar du båtar till andra städer runt sjön som gör att du kan ta dig runt på en spännande sightseeingtur på den magnifika Gardasjön.

Njuta av kaffet under bar himmel

Du kommer förmodligen njuta av ditt morgonkaffe på hotellets terrass samtidigt som du ser hur boulevarden så långsamt vaknar till liv, på morgonkvisten. Baren har öppet mellan kl. 07.00-02.00. På kvällen kan du njuta av goda drycker på terrassen som ligger vänd mot promenadstråket in till stan. Under sommarhalvåret kan du förvänta dig mer liv och rörelse och jazzmusik som stiger åt högre höjder.

Överallt på hotellet har du tillgång till Wi-Fi och om du behöver tvätta kläder finns det tvättservice.

Bra val för ett par nätter

Generellt är Hotel Tripoli populärt bland gäster som är på rundresa, vilket innebär att dem flesta endast bor här några nätter, samtidigt som vi främst rekommenderar hotellet för par. Varje morgon serveras en frukostbuffé mellan kl. 07:30 och 10:30 frukostrummet. Väljer du att boka vistelse med frukost är du välkommen att inta frukosten. I annat fall finns det kaféer i närområdet.

Läs mer om Hotel Tripoli

Fräscha och rymliga rum

Hotel Tripoli har 23 rum vilket innebär att ett litet intimt hotell väntar dig. Rummen är fräscha, rymliga och bekväma. Alla rum är utrustade med Sat-TV, Wi-Fi, aircondition, minibar, kassafack och telefon.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Piroscafo

Desenzano del Garda, Lombardiet

Hotel Porto Azzurro

Sirmione - Colombare, Lombardiet

Hotel Meridiana

Sirmione, Lombardiet

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Lombardiet

Residence San Rocco

Soiano del Lago

Palace Hotel Desenzano

Desenzano del Garda

search map