Omdömen från Hotel Plaza

 
Hotel Plaza är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Plaza är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Desenzano del Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Plaza

Läs personliga omdömen av Hotel Plaza som ligger vid Gardasjön. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Plaza. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Åsa med sällskap från Karlstad i Sverige bodde på Hotel Plaza i Desenzano del Garda från den 17. till den 21. maj 2007.

Hej! Skulle vilja berätta för Er om vår upplevelse av Hotel Plaza och Desenzano del Garda. Vi var där från 17 till 21 maj 2007. Vi hade läst en del tråkigt om Hotel Plaza i Desenzano innan vi åkte, både bland In-Italias reseupplevelser och på andra (utländska) hemsidor, så vi hade inga större förhoppningar när det gäller hotellet, men vi brukar ju inte tillbringa så mycket tid på rummet ändå, tänkte vi, så vi skulle nog överleva. Det visade sig dock att vi fick ett jättehärligt och fräscht rum med balkong mot gatan (och sjön fanns någonstans bakom träden). Det luktade jättegott och fräscht på rummet varje dag, städningen var oklanderlig och det var knäpptyst på rummet (om man bara stängde balkongdörrarna!) eftersom det var ljudisolerade fönster. Och frukosten som så många skrivit dåligt om bestod i och för sig av mycket portionsförpackat, men allting håller sig ju fräscht på det sättet, och dessutom har vi varit med om mycket mycket torftigare frukostar på kontinenten. Svenska hotell har ju enorma frukostar, men en del tycks inte uppskatta tjusningen med att komma till nya platser och njuta av att allt inte är som hemma hela tiden. Då kunde man ju stannat hemma från första början! Vi fick jättebra service av hotellreceptionisterna, och de var väl de enda i hela Desenzano vi träffade på som kunde prata engelska ganska obehindrat. Läget på hotellet var också perfekt. Väldigt nära "centrum", men ändå inte mitt ibland uteserveringarna och stojet på kvällarna.
Orten Desenzano del Garda vet jag inte hur jag ska kunna beskriva i ord. Bara helt enkelt perfekt för en avkopplande långhelg utan småbarnen (som vi lämnade hemma). Hela stämningen var cool och avkopplad på hela orten. Vi hade aldrig varit i Italien förut, men jag hade trott att italienare körde väldigt fort i trafiken och hade ett hett och hetsigt temperament, men vi såg inget av detta. Trafiktempot var på det stora hela ganska lugnt (lugnare än i Sverige i alla fall), och någon som överhuvudtaget höjde rösten såg vi inte röken av. Alla var vänliga och hjälpsamma, men hade vi inte haft lite självstudier i italienska innan vi åkte, hade det nog varit lite knepigt att bara använda kroppsspråket. Det är ju inte så lätt att t.ex. beställa tågbiljetter o. dyl. via kroppsspråket, för engelskan är verkligen inte utbredd här. Tyskan hade man nog mer nytta av. Det var mängder av tysktalande i området, men det var skönt att på fem hela dagar inte varken se eller höra någon svensk, för det gjorde vi verkligen inte, vilket är svårförståeligt, för detta var en så underbar ort! Mycket restauranger att välja på, en hel del affärer (och ett jättestort shoppingcenter en bit längre in från vattnet) och vidunderliga vyer. Gott om trevliga båtturer på Gardasjön kunde man göra, och allt var ordning och reda i allmänhet. Jättetrevlig marknad två dagar var det också, med mängder av ekologiskt och närodlat att köpa. Smaken är ju som baken, men VI kan inte förstå att inte alla åker till Desenzano del Garda och Hotel Plaza! Vi åker definitivt tillbaka och gör samma resa snart igen! M.v.h. Åsa och Conny från Karlstad, Sverige

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Ingegerd och Erik från Umeå i Sverige bodde på Hotel Plaza i Desenzano del Garda från den 14. till den 19. augusti 2005.

Staden och området var trevligt. Bemötandet från lokalbefolkning var bra. Vi reste runt på egen hand med tåg -och busskommunikationer vilket fungerade bra, trots viss språkförbistring ibland. Vi talar inte italienska och alla italienare kan inte engelska el. andra språk, men "teckenspråk" fungerade. Desenzano förföll vara en ort där italienare själva semestrar, mycket barnfamiljer. Något störande uteliv på nätterna upplevde vi aldrig. Utbudet av restauranger i är stort och finns i alla prisklasser. Så gott som alla kvällar var det uppträdande på torget vid hamnen av gatuartister, vilket var trevligt.
Hotellet gick lätt att hitta med hjälp av er översända karta. Rummet var helt OK. Airconditionen fungerade, städning m.m.. I bokningsbekräftelsen från er den 11/7 beskrivs rummet med sjöutsikt. Denna sjöutsikt var helt obefintlig. Den skymdes effektivt av en tall-alle´ som fanns mellan hotellet och stranden. Vårt rum var beläget på 1:a våningen, möjligtvis finns det sjöutsikt från våningarna högre upp. Frukosten bestod av portionsförpackade produkter, mjukost, ost, hårt bröd, croissanter m.m. Kokta ägg, mortadella (som aldrig såg fräsch ut) samt söta croissanter med citronsmak var inte förpackade. Kaffet serverades ur en pulverkaffe automat, typ "Jede", samt att det förutsattes att man skulle blanda mellan olika alternativ på automaten för att man skulle få något som liknade kaffe och då var det dessutom kallt. Frukostvärdinnan talade enbart italienska och var oftast irriterad. Kvaliten på frukosten, ex servering av färskt bröd och färskbryggt kaffe samt slopande av kemikaliesmakade portionsförpackade croissanter och mjukostar skulle bättre stämma överens med de 3½ sol som hotellet redovisar som standard. För närvarande vore det lika bra, som hotellgäst, att köpa frukosten ur utplacerade automater. Om vi avslutningsvis skulle rekommendera en utflykt så är det att med lokalbuss åka runt Gardasjön. Den östra och västra sidan är topografiskt olika. Den västra mer dramatisk och bjuder på helt andra intryck än den östra. Om den södra/ sydvästra delen av Gardasjön bjuder på sol och bad samt restauranger och nöjen (Gardaland - vi var aldrig där) och verkar den norra sidan vara en del för den som vill ha en aktiv semester. Gardasjöns norra ända var fylld av vindsurfare. På turistkartan över Riva del Garda finns massor med mountainbike/ cykelvägar utritade, även många cyklister var i farten. Veckan innan var vi i Davos. Där fanns det möjlighet att hyra utrustningar för mountainbike och trekking, men vi hann aldrig uppfatta lika tydligt om den möjligheten fanns i Riva. Vi skall också erkänna att vi inte frågade efter det.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2005
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2005
Antal resande 8 Vuxna, 6 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map