Omdömen från Hotel Piroscafo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Piroscafo

Läs personliga omdömen av Hotel Piroscafo som ligger vid Gardasjön. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Piroscafo. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Supermysigt hotell, usel internetuppkoppling

Detta hotell ligger bara så supertrevligt på det lilla torget och det är fantastiskt att sitta på den lilla balkongen med ett härligt glas italienskt vin och betrakta livet nedanför.

Rummet som vi hade var så litet och dörren i det tillhörande badrummet kunde inte öppnas helt utan att stöta i vasken, men det var inte alltför besvärande.

Frukosten var lite andefattig, kanske för att vi kom först i början av september, och kaffet var i stort sett alltid ljummet.

Rekommendationer till andra gäster

Observera att internetanslutningen är mycket dålig och svajig.

Hotel Piroscafo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Piroscafo
Dubbelrum med hamnutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Piroscafo

Hotel Piroscafo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Piroscafo
Dubbelrum med hamnutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Piroscafo

Gardasjön som semester-destination

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Mysigt litet hotell

Fint litet hotell i centrala Desenzano. Ytterst lite att klaga på. Endaste lilla saken var att vi var tvungna att gå ut i hallen för att koppla upp mot wifi, inte något större problem dock.

Hotel Piroscafo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Piroscafo
Dubbelrum utan utsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Ett bra ställe att vara på

Som vanligt var det härligt på detta hotellet. Dock tycker jag att ni skall informera om hur man gör med parkering när man bor där. Man skall ha ett parkeringsbevis i receptionen, så att man kan parkera gratis.

Hotel Piroscafo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Piroscafo
Dubbelrum med hamnutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Vi använde inte internet, så det kan jag inte säga något om.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Piroscafo

Hotellet ligger i härliga omgivningar. Vi hade egen terrass, ett stort plus. Flott frukost. Både staden och hotellet var en positiv upplevelse.

Hotel Piroscafo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Piroscafo
Dubbelrum med hamnutsikt
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet
Andrea från Tilst bodde på Hotel Piroscafo i Desenzano del Garda

Vi har haft en bra resa. Allt var perfekt .. Hotellet i Desenzano låg så fint och var ett mycket bra litet hotell.. Härlig frukost och själva staden var riktigt nice. Vi blev förälskade i en liten bar / café som var belägen intill. En riktigt rolig och underhållande ställe med fin service.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Lisette og Torben fra Odder boede på Hotel Piroscafo i Desenzano del Garda

Vi hade en bra resa till Desenzano dit vill vi definitivt åka igen. Hotellet vi bodde på var mycket bra med riktigt bra frukost. Om vi ska kritisera något, måste det vara storleken på rummet var små, men det fanns en stor terrass kan vara på + vi hade en balkong

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Bo och Kristina från Hässelby i Sverige bodde på Hotel Piroscafo i Desenzano del Garda från den 26. till den 30. juni 2012. Sedan fortsatte turen till Albergo Quattro Gigli i Montopoli Valdarno.

Detta är andra gången vi bokat genom er. 2010 var vi på Capri och Amalfikusten, också på två olika hotell. Alla bokningar har fungerat utmärkt, hotellen motsvarar era beskrivningar mycket bra och vi har aldrig blivit besvikna.
Vi rekomenderar er till alla våra bekanta.
Hotell Piroscafo i Desenzano var helt OK, trevlig personal, och hade perfekt läge vid den lilla fiskehamnen. Frukosten bra för mellanklass i Italien, både youghurt, pålägg och grönsaker. Decenzano var en bra utgångspunkt för att uppleva Gardasjön. Lätt att ta sig med buss eller båt till olika mål. Fantastiskt vackert naturområde, och många fina små byar runt sjön. Tågstationen låg en kilometer från hotellet och där gick tåg till Padua, Milano och Venedig så man kunde göra dagsutflyker dit.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 6 7 8 Nästa sida
 

Liknande ställen

Hotel Tripoli

Desenzano del Garda, Lombardiet

Hotel Porto Azzurro

Sirmione - Colombare, Lombardiet

Hotel Meridiana

Sirmione, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Lombardiet

search map