Hotell i Desenzano del Garda vid Gardasjön

Hotel Piroscafo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta lilla familjeägda hotell, ligger nere vid den gamla hamnen i Desenzano, så läget kan inte bli mer perfekt. Du har alla Desenzanos butiker och trevliga restauranger precis utanför dörren, och det är endast ett fåtal minuters promenad till färgan som seglar mellan Gardasjöns olika städer. De gemensamma områdena tar löpande omhand, men du ska vara beredd på, att några av rummen fortfarande är rätt enkelt inredda och därför lever de inte helt upp till det intryck du först får av hotellet. Det ska dock understrykas, att rummen är rena och välhållna; omgivningarna är charmiga; och servicenivån på hotellet är bra.

Frukost på den skuggiga terrassen

Under den stora arkad som ligger framför hotellet hittar du den härliga terrassen, som har skugga under dagens varmaste timmar, och här kan du njuta av en god drink medan du betraktar livet i den gamla hamnen. Det är också här du kan äta frukost under sommarmånaderna, ackompanjerat av alla de människor och maskiner, som varje dag ser till att området runt hamnen är "kliniskt" rent. Frukosten serveras som buffé. Från den stora, och soliga terrassen på andra våningen, har du en romantisk utsikt över den lilla hamnen och alla de caféer som omringar den. Och när solen skiner, kan du lapa sol på en solsäng just här.

Läs mer om Hotel Piroscafo

Förträfflig placering

Med sin centrala position är hotellet perfekt för de som önskar bo mitt i den livliga staden och nära hamnen, men samtidigt inte vill vara mitt på de livligaste gatorna. Det är ca. 1 km till närmaste strand. Andra fördelar med Desenzano är, att stadens centrum erbjuder flera trevliga restauranger och cafeér samt att det finns tågstation i Desenzano vilket ger goda förbindelser. Det är möjligt att parkera i ett garage några få hundra meter från hotellet (mot betalning). Det finns också offentliga parkeringsplatser i närheten.

Enkla, men bekväma rum

Alla hotellets 32 rum har badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårtork. Här finns också wifi, satellit-TV, kaffe- och tekokare och telefon. Rummen är inte så stora, men några rum har utsikt över hamnen, medan vissa vänder mot staden och innergården.Vi kan inte garantera rum med utsikt, och det ska observeras att inget av hotellets enkel- eller trebäddsrum vänder mot hamnen. En del av hotellets rum kan endast nås via trappor, så har du svårt att gå, och behöver en hiss, ombeds du nämna detta vid bokning.

Läs om rummen på Hotel Piroscafo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map