Hotell i Desenzano del Garda vid Gardasjön

Hotel Piroscafo

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta inbjudande lilla familjedrivna hotell ligger nere vid den gamla hamnen i Desenzano. Hotellet blev helrenoverat för några få år sedan men har lyckats behålla sin ursprungliga charm. Rummen är dock enkla och lever inte upp till det första intrycket av hotellet. Från den stora härliga och solrika terrassen på andra våningen har man en romantisk utsikt över den lilla hamnen och de många cafeér som ligger runt omkring.

Frukost på den sköna terrassen

Under den stora arkad som ligger framför hotellet finner man den sköna terrassen där hotellets bar serverar svalkande drycker, precis som man kan äta sin frukost (buffé) här under sommaren. Utsikten är fin och präglas av lokalt liv och skön atmosfär. På terrassen finner man om sommaren solstolar så semestern kan intas med ryggläge under solen.

Läs mer om Hotel Piroscafo

Förträfflig placering

Med sin centrala position är hotellet perfekt för de som önskar bo mitt i den livliga staden och nära hamnen, men samtidigt inte vara mitt på de livligaste gatorna. Det är ca. 1 km till närmaste badmöjligheter. Andra fördelar med Desenzano är att stadens centrum erbjuder flera trevliga restauranger och cafeér samt att det finns tågstation i Desenzano vilket ger goda förbindelser. Det finns möjlighet att parkera i ett garage några få hundra meter från hotellet (avgift ca. 6-9 € / dygn). Annars finns det offentliga parkeringsplatser i närheten.

Rum med och utan havsutsikt

Alla de 32 rummen har badrum med toalett och dusch samt wi-fi, satellit-TV och telefon. Rummen är inte så stora men några rum har utsikt över hamnen, vilka naturligtvis kostar mer, men det är de definitivt värda. De övriga rummen vätter mot en liten bakgård. Det ska dock uppmärksammas att inget av hotellets trippelrum vänder mot hamnen. Några rum har endast tillgång via trappor. Har man behov för användning av hiss ska detta uppmärksammas redan vid bokningstillfället.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Porto Azzurro

Sirmione - Colombare, Lombardiet

Hotel Du Lac

Gardone Riviera, Lombardiet

Hotel Meandro

Gargnano, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Hotel Baia del Sorriso

Castiglioncello, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populärt i Lombardiet

search map