Omdömen från Hotel Mayer & Splendid

 
Hotel Mayer & Splendid är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Mayer & Splendid är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Desenzano del Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Mayer & Splendid

Läs personliga omdömen av Hotel Mayer & Splendid som ligger vid Gardasj√∂n. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Mayer & Splendid. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Annelie med familj från Furulund i Sverige bodde på Hotel Mayer & Splendid i Desenzano del Garda från den 2. till den 4. september 2006.

Vi är mycket nöjda med vår resa till Toscana. Vädret var toppen hela tiden. Det var också lätt att hitta till alla platserna vilket jag hade oroat mig lite för. Personalen har varit trevlig och hjälpsam på alla 3 ställena. Jag har också varit mycket nöjd med den service och tips jag har fått från er.

Bäst med Splendid Mayer i Desenzano var dess läge, nära till allt. Framför hotellet hade vi båtarna som gick till olika platser vid Gardasjön, strandpromenaden med alla människor som flanerade fram och tillbaka och bakom hotellet gågatan med alla affärer och restauranger. Negativt var frukosten ,mycket paketerat, extrasängen där resårerna kändes i ryggen och badrummet eftersom vi inte hade dusch bara badkar. Det hade också varit trevligt med en balkong om man skulle ha stannat där en längre tid.
Parkeringen och garaget var inte stort och inte gjort för stora bilar.


Cantine Cesani i San gimignano: En liten mycket trevlig vingård med bra service och mycket vänlig personal. Rummet var enkelt men bra och med kylskåp som var toppen att kyla drycker i. Extrasängen var liten men de väntade inte att vår son skulle vara fullvuxen. Detta kan ni kanske påpeka vid beställning. Den goda frukosten intogs på terassen med en underbar utsikt över det toscanska landskapet. Vinprovningen var mycket trevlig och intressant. De berättade om de olika druvorna och företaget och man kunde ställa frågor. Flickorna var bra på engelska.
Negativt var att det fanns bara en restaurang i byn Pancole men San Gimignano låg bara 7 km bort. och där fanns många restauranger , affärrer och mycket att titta på. Vi åkte in där varje kväll och strövade runt.
Nackdel var att hitta en parkeringsplats men vi blev tipsade om ett ställe som var ledigt efter 18.00 när alla turister började försvinna. Detta ställe är också ett toppenläge för utflyker. Vi besökte även Siena, Volterra och åkte Chiantituren. Florens hann vi inte med den här gången. Vi återkommer gärna hit.

Hotell Baia del Sorriso i Castiglioncella låg underbart vid kusten. Vi hade en makalös utsikt över medelhavet från vårt rum och stora terass. Bra rum, lite varmt eftersom vi inte hade aircondition utan bara en fläkt i taket. Frukosten bestod av mycket paketerat men man fick en sorts bulle och skivad ost och skinka..Havet var klart och rent men men stenigt att gå i. Man solade på klippor och det fanns solstolar att hyra. Vi åt på olika restauranger inne i byn Castiglioncello. En dag tog vi tåget till Pisa och det var inte så dyrt men vi blev inte upplysta om en sak. Man måste stämpla biljetten annars får man betala 5 Euro. Från stationen var det 20-30 min. väg till det lutande tornet och det var väl skyltat.

Tips till andra som ska bila runt är att skaffa bra kartor över städerna och Toscana. Det ger så mycket mer att hitta alla mysiga ställen som finns och stanna till när man får lust.
Kan man italienska är det en stor fördel även om många kan engelska.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2006
Antal resande 3 Vuxna
Namn
Peter med vänner från Stockholm i Sverige bodde på Hotel Mayer & Splendid i Desenzano del Garda från den 17. till den 20. maj 2006.

Tack, vi hade några helt fantastiska dagar vid Gardasjön. Hotellet var okey, läget 100%, trevlig personal. Bra bilparkering. Frukosten helt värdelös. Det är nog bättre att det ej ingår frukost eller att man får lägga till så att man får en okey sådan. Bröd i plastförpackningar och endast marmelad till pålägg, nej det duger inte i Italien när det finns så mycket salami och parmaskinka. Det vore också roligt om de fick råd att rusta upp det lite, badrummen tex. Men då blir det ju också dyrare så det är alltid en balans. Men hyrbilen är vi helt lurade på. Det vill jag ha ett bra svar på då det ej finns någon Jaguar över huvudtaget. DET ÄR HELT OLAGLIGT att säga att man kan hyra en Jaguar och det ej finns. Det är ej heller bra för er som hyr ut åt Hertz. Ett bra svar önskar nog både ni och vi. Hur kan det kompenseras, ja det får ni avgöra.
Summa sumarium: Utmärkt service från er och resmålet fantastiskt. Vi kommer defenetivt att anlita er nästa gång också. Bara vi får bra svar om hyrbilen!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2006
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map