Hotell i Desenzano del Garda vid Gardasjön

Hotel Lido International

 
Hotel Lido International är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Lido International är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Desenzano del Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Lido International ligger ut mot sjön med panorama utsikt till Sirmiones halvö. Här bor man i lugna omgivningar ca. 1 km. från Desenzanos gamla stadsdel men nära dess centrum.

Detta 4* hotell har 24-timmars reception, privat parkeringsplats, fin trädgård med panorama terrass samt en pool. På hotellet finns det hiss, aircondition i alla gemensamma rum, bar och restaurang. Det finns några få parkeringsplatser till hotellet. Restaurangen serverar frukosten som buffé. Middagen bjuder på ett urval av flera olika menyer samt sallad och grönsaksbuffé.

Läs mer om Hotel Lido International

Vill man spela golf under sin vistelse finns det möjlighet för detta på de närliggande banorna Golf Club Verona (ca. 30 km), Golf Villafranca (ca. 25 km) och Franciacorta (ca. 45 km). På dessa banor får man fördelaktiga priser ifall man är gäst på hotellet.

De totalt 36 rummen är alla utrustade med telefon, förvaringsbox, aircondition, satellit-TV och badrum med toalett och dusch samt hårtork. Comfort - och superior -rummen kan fås med sjöutsikt till ett högre pris. Balkong kan inte garanteras. Hotellets två Suiter ligger på första våningen och är båda utrustade med terrass med sjöutsikt. Observera att det endast är möjligt att få till en eller två extra sängar i suiterna.

Dölj texten
 
 
search map