Hotell i Desenzano del Garda vid Gardasjön

Hotel Benaco

Pris från per pers.
 
Hotel Benaco är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Benaco är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Desenzano del Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Benaco är inrett i en fin villa i centrala Desenzano som är en av de två största städerna vid Gardasjön. Från hotellet har man endast 10 minuters promenad till den trevliga sjöpromenaden med flera restauranger, barer och butiker. Samtidigt bor man mindre än 5 minuters promenad från tågstationen. Detta är en utmärkt utgångspunkt för utflykter runt Gardasjön men även för längre turer till Verona, Venedig eller vindistriktet Valpolicella.

Trevliga värdar

Hotellet ägs av den mycket sympatiska familjen Canzini som även bor på stället och man känner sig mer som gäst i en privat villa än som hotellgäst. Villan har varit i familjens ägo i mer än 30 år och alla gör sitt yttersta för att man ska känna sig hemma i den sköna atmosfär som råder.

Läs mer om Hotel Benaco

Trädgård med pool


Hotellet, som närmast ser ut som en villa ligger i en vacker trädgård med pool men även många trevliga små platser var man kan läsa en bok i trädens skugga eller njuta av ett gott glas vin medans man planlägger de kommande dagarnas utflykter.

Central placering


Hotellet ligger i ett stadens gröna villakvarter på den väg som förbinder stationen med centrum. Därför bör man räkna med en viss trafik som passerar förbi men samtidigt gör hotellets placering det lätt att ta sig till och från hotellet när man ankommer med tåg eller om man väljer att ta tåget till Verona eller Venedig. Även för bilburna resenärer är hotellet lätt tillgängligt.

Hemtrevlig inredning


Från den fina trädgården träder man in i den lilla receptionen med internet-point varifrån man har fri tillgång till det trevliga och mycket personligt inredda uppehållsrummet där man bl.a. ofta finner familjens gamla hund. Det finns dessutom en bar, frukostrestaurang, hiss och bra parkering med flera platser.

Rum med aircondition


De totalt 37 rummen är fördelade på flera våningar (hiss finns). Inredningen är den samma men storleken på rummen varierar något då man varit tvungen att respektera inredningen i den ursprungliga villan. Generellt är de rymliga och flera av rummen kan ta upp till fyra personer. Alla rum är utrustade med aircondition, värme, telefon, satellit-TV, förvaringsbox, wi-fi samt badrum med hårtork.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Hotel Meandro

Gargnano, Lombardiet

Hotel Villa Maria

Desenzano del Garda, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Appartamenti San Simeon

Venedig, Veneto

Ca' della Corte

Venedig, Veneto

Hotel Malibran

Venedig, Veneto

Populärt i Lombardiet

search map