Semesterbostad i Desenzano del Garda vid Gardasjön

Castello Belvedere

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Byggnaden som är från 1700-talet ligger som sagt med ett fint läge endast ett fåtal kilometer från Gardasjön. Detta innebär att du kan kombinera din semester och få uppleva två sidor av Gardasjön, dels de små livliga byarna och städerna längs med sjön och dels det lugna och lantliga. Och visst är det skönt att kunna komma "hem" till din lilla oas där du är omgiven av härlig grönska.

Man har bevarat villans historia

Villan, som ägdes av den nobla familjen Rosmini, har bevarats i sin ursprungliga struktur med sin fina innergård, och har omvandlats till bostäder, unika i sin arkitektur och för sin spektakulära utsikt. Det finns många små detaljer som berättar historien om denna villa från 1700-talet, som t.ex. grindarna med lås i smidesjärn, räckena och de arkitektoniska elementen. Här har man kombinerat de mer traditionella materialen - som järn, sten och terrakotta för att skapa en stolt och lysande karaktär - precis som ett slott som döljer en prestigefull bostad bör ha.

Läs mer om Castello Belvedere

En härlig plats att vila ut på

Det finns mycket att se och göra vid Gardasjön och det är lätt att fylla dagarna med spännande äventyr. Därför är det också viktigt att få kunna ta det lugnt ibland. Till Castello Belvedere hör en stor tomt på ca 50.000 m², en hundraårig olivpark, Parco di Olivi, där du kan koppla av och njuta av livet. Här har du också en fint poolområde med solstolar och parasoll samt en del till de minsta gästerna. Eftersom boendet ligger i utkanten av Desenzano är du här omgiven av gröna fält, samtidigt som du når sjön på ett fåtal minuter med bil och endast en kvart till fots (ca 1 km). Ett ganska unikt läge som passar dig som letar efter något speciellt och framför allt som vill kunna göra sköna promenader, joggingturer eller ta dig fram på två hjul. I närheten kan du även spela golf, tennis, skjuta lerduvor, rida, köra go-cart och utöva mängder med vattensporter.

Du bor i komfortabla lägenheter

De vackra synliga takbjälkarna, interiören och målningarna, och de toskanska klinkergolven är bara några av hemligheterna i denna unika struktur. Slottet har inte gömt sitt ursprung och erbjuder gemensamma miljöer inredda med stor uppmärksamhet på finish och stil. De 27 lägenheterna erbjuder en utsikt trädgården/parken och väljer du boende med balkong eller terrass ligger dessa vända mot sjön. Lägenheterna är utrustade med uppvärmning och luftkonditionering, handdukar och sängkläder, och det är möjligt att få dem utbytta varje dag på förfrågan och mot avgift, liksom extra städning. Pentryt är utrustat med tallrikar och bestick, och här finns en mikrovågsugn samt kylskåp. En frukost erbjuds vid ankomst. Priset för slutstädningen är ett ca pris då det inte är fastställd ännu.

Läs om l√§genheterna på Castello Belvedere

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map