Semesterbostad i Dervio vid Comosjön

Residence Oasi del Viandante

Placeringen är fin De gröna område Sol, pool och sommar Från den panoramiska terrassen kan du njuta av sjön i alla riktningar Restaurangen Lekplats för de minsta gästerna Det finns parkering till alla gäster
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Närmaste sjöstrand finns i Dervio där du har en med gräs och en med grus/småsten, i annat fall tar du dig snabbt till den något större sjöstranden i grannstaden Colico som ligger strax norrut. Det är endast ca. 600 meter ner till centrum och järnvägsstationen i Dervio. Härifrån går tågen till Milano på ca. två timmar - med byte i Lecco. Alternativt kan du köra 5 km söderut till staden Bellano som har en del direktförbindelser till Milano som tar endast en timme.

Njut av alla typer av fina faciliteter

Poolen har en fin storlek - det samma gäller barnpoolen. Poolen är så stor att det ibland även kommer dagsbesökare utifrån och använder poolen - mestadels på helgerna i juli och augusti, i övrigt i mycket begränsat omfång. Vid poolen gör poolbaren att ni inte behöver gå till er lägenhet för att få något att dricka. Poolbaren serverar även en enklare frukost. Poolbaren är öppen i högsäsongen från ca. 10:00 - 19:00.

Det finns också en reception där personalen kan ge tips på olika utflyktsmöjligheter i området, båtturer och tåg till Milano. Dessutom finns det grönområden, en liten lekplats med gungor och en stor parkeringsplats. För att göra din vistelse så bekväm som möjligt finns det också tillgång till en tvättomat. Husdjur är också välkomna och till skillnad från många andra semesterställe erbjuder Residence Oasi del Viandante en inhägnad hundgård. Du kan hyra cyklar i centrala Dervio.

Ät på Osteria del Viandante

Restaurangen ligger lite för sig själv, på andra sidan av poolen och fungerar även som pizzeria. Här kan du äta utan att behöva ta bilen. Efter middagen kan ni flytta bort till den stora panoramiska terrassen med utsikt över sjön, och med lite tur kan ni beskåda en vacker solnedgång medan ni smälter maten. Restaurangen används också för frukost som kan tillköpas på plats, på förfrågan i god tid innan. I annat fall kan du handla din egen mat (och frukost) i någon av de lokala snabbköp.

I högsäsongen är restaurangen öppen både till lunch och middag, medan öppettiderna under låg och medelsäsong är enligt efterfrågan. Det är möjligt att beställa halvpension till mycket rimligt pris där du själv bestämmer om du önskar frukost och lunch, eller frukost och middag. Skulle du önska alla dagens måltider kan detta också beställas mot ett fast tillägg (på förfrågan). Vi rekommenderar dig att boka bord i god tid innan eftersom restaurangen snabbt kan bli uppbokad.

Läs mer om Residence Oasi del Viandante

38 lägenheter med egen uteplats

Lägenheterna är fördelade på tre byggnader och alla har en privat uteplats som kan vara antingen en balkong, terrass eller trädgård. Vissa lägenheter har utsikt mot sjön medan andra vetter mot poolen eller trädgården. Lägenheterna finns både med och utan loft samt i olika storlekar som går från enrummare till trerummare där dem största har två sovrum. I receptionen kan man låna hårtork, mikrovågsugn samt strykjärn och strykbräda.

Information gällande aircondition. Det finns vissa regler för vilka grader som gäller för användandet av aircondition. Aircondition är möjligt 6 timmar per dag. Mer information om detta hittar du i receptionen och vi ber dig vänligen följa dessa anvisningar.

Lägenheterna på Residence Oasi del Viandante

Studiolägenhet m. terrass

Dessa lägenheter ligger på markplan och är utrustade med wi-fi, satellit-TV, aircondition (ca. 5 gratis timmar per dag, sedan betalar man en avgift på plats), skåpskök (med kylskåp och två kokplattor) samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har en bäddsoffa. Från lägenheterna finns det tillgång till en privat möblerad terrass och till gräsmattan.

Studiolägenhet (loft) m. begränsad sjöutsikt och balkong

Dessa lägenheter ligger på andra våningen och är utrustade med wi-fi, satellit-TV, aircondition (ca. 5 gratis timmar per dag, sedan betalar man en avgift på plats), skåpskök (med kylskåp och två kokplattor) samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har en dubbel bäddsoffa och en dubbelsäng uppe på loftet. Från lägenheterna finns det tillgång till en privat balkong med utsikt mot sjön (begränsat och från sidan).

Lägenhet m. 1 sovrum och terrass

Dessa lägenheter ligger på markplan och är utrustade med wi-fi, satellit-TV, aircondition (ca. 5 gratis timmar per dag, sedan betalar man en avgift på plats), skåpskök (med kylskåp och två kokplattor) samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har en dubbel bäddsoffa i vardagsrummet samt ett sovrum med dubbelsäng. Från lägenheterna finns det utgång till en privat möblerad terrass och till gräsmattan.

Lägenhet m. 2 sovrum (loft) m. begränsad sjöutsikt och terrass

Dessa lägenheter ligger i en stenbyggnad närmast vattnet och är utrustade med wi-fi, satellit-TV och aircondition (ca. 5 gratis timmar per dag, sedan betalar man en avgift på plats). Lägenheterna är fördelade på två våningar och har ingång från översta våningen. Här uppe finns ett sovrum och ett badrum med toalett och dusch. Sovrummet har ett fönster ner till den lägre nivån av lägenheten. En trappa leder ner till våningen under där det finns ett stort vardagsrum med högt i tak, dubbel bäddsoffa och skåpskök (med kylskåp och två kokplattor). Från lägenheterna har man utgång till en egen uteplats / trädgård med utsikt mot sjön och grönska.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence Geranio

Domaso, Lombardiet

Residence Primera & Rompala

Tignale sul Garda, Lombardiet

Residence Vico

Idrosjön, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Colombo Residence

Sorico, Lombardiet

Residence Vico

Idrosjön, Lombardiet

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Lombardiet

Residence Villa Maria

Desenzano del Garda

Hotel Europa

Limone sul Garda

search map