Hotell i Como

Palace Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Spring på George Clooney

Como är inte platsen att åka till om du letar efter en billig deal - tvärtom är de flesta tjänsterna här ganska dyra. Men det finns en anledning till det. Om platsen inte skulle vara intressant, scenisk och fantastiskt vacker, skulle George Clooney aldrig spelat in Nespresso-reklamen här - och han skulle inte heller ha köpt sitt sommarhus som ligger vid Comosjöns bredd.

Hotellet daterar tillbaka till 1898, och är kallades på den tiden Hotel Plinius. På den tiden var detta stora hotell vid sjöbredden redan unikt, och stod ut i jämförelse med de andra hotellen i staden. År 1992 ändrades namnet till "Palace Hotel" och utnyttjade detta genom att utöka antalet rum genom att bygga till vingen "Pianella". Stilen och atmosfären som du får uppleva på hotellet idag, är en blandning mellan vår moderna tid och den rika historia.

Många aktiviteter runt Comosjön

Vi behöver inte övertyga er om att det finns en mängd aktiviteter att uppleva i och runt Como. Hotellet är centralt beläget och är en perfekt utgångspunkt för att utforska regionen via båt, bil eller till fots. I centrum finns dussintals av restauranger och butiker, men vi rekommenderar framförallt att du besöker den stora domkyrkan och de romanska kyrkorna. Och i Villa Olmo finns ofta prestigefyllda konstutställningar. Om det är för varmt för att vara utomhus, kan du svalka av dig i något av alla de museum som finns i omnejden. Om du vill ha en upplevelse utom den vanliga, så kan du till och med hyra ett hydroplan för att utforska Comosjön från ovan - men en båt på sjön fungerar precis lika bra!

Läs mer om Palace Hotel

Service i topp

Tillbaka till hotellet, där servicen är bra och professionell. Vi är säkra på att frukosten kommer att uppskattas av alla, då där finns ett brett urval av produkter. Huvudrestaurangen är delvis utomhus under säsong och serverar en blandning av lokala, italienska och internationella rätter. Kockens recept fokuserar på fräscha ingredienser som är i säsong och också biologiska. Från restaurangen har du en fin utsikt över den gamla hamnen och delvis över sjön. Om vi ska peka på en sak som vi saknar, så är det att det inte finns någon pool på hotellområdet.

Välj bland klassiska eller moderna rum med utsikt

De flesta av de 94 rummen har kombinerad klassisk stil med modern komfort. De erbjuder en fin utsikt över staden, eller en ännu vackrare utsikt över sjön. Rummen kommer i olika stilar och storlekar och är utspridda över två byggnader - den historiska vingen (Plinius) och den moderna vingen (Pianella). . I alla rum fin aircondition, sat-TV, wi-fi, förvaringsbox, minibar, hypo-allergi bäddlinnen och kuddar, hårtork, telefon.

Läs om rummen på Palace Hotel

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Palace Hotel

Läs personliga omdömen av Palace Hotel som ligger vid Comosj√∂n. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Palace Hotel. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Palace Hotel

Fantastisk

vackert

Läs mer

Bedömning av Palace Hotel

Läs mer
 
search map