Hotell i Como

Hotel Metropole & Suisse

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Como, staden som sjön är uppkallad efter, ligger sydväst om sjön och är en ganska stor stad med omkring 84.000 invånare. Det är den administrativa huvudstaden i provinsen.
Nära hotellet, i centrum, kan du hitta det uppskattade torget Piazza del Duomo med den majestätiska domkyrkan, Duomo di Como, vilken är sätet för stiftet i Como. Konstruktionen av Duomo tog mer än 400 år och framsidan är byggd i gotisk stil, medan den östra sidan härstammar från renässansen.

Kvalitetsservice och superbt läge

Hotel Metropole Suisse är inte ett hotell för aristokrater och ädla människor, tvärtom, är det ett mycket tillgängligt hotell med god service, som ligger på ett utmärkt läge i Como. Vissa menar att hotellet är byggt sjön - vi säger att det ligger mycket centralt med allt du behöver bredvid. Tvärs över gatan hittar du hamnen för båtturer på sjön, eller färjor till andra städer vid sjön. Järnvägsstationen ligger inom gångavstånd, liksom de stora torgen och naturligtvis också Piazza del Duomo. Så, vi kan konstatera, att det är ett privilegierat läge varifrån du kan starta ditt äventyr runt Comosjön, eller ha som bas för att se hela regionen. Vi föreslår definitivt att ta linbanan (funicolare) till Brunate. En litet tåg tar dig upp på berget, och erbjuder en enastående utsikt över Comosjön.

Läs mer om Hotel Metropole & Suisse

Något du inte bör gå miste om när du bor på hotell Metropole Suisse är en härlig middag på restaurang Imbarcadero. Kompletterad med en terrass med utsikt över sjön, kan du njuta av ett sublimt kök med typiska lokala och internationella rätter. En sak vi saknade var en inomhuspool, men det finns en bastu och vi måste erkänna att de flesta gäster som kommer hit, inte har fokus på solbadning.

Behagliga rum med vacker utsikt

Rummen är verkligen vad du kan förvänta dig av ett anständig 4-stjärnigt hotell; charmiga och i varierande stil, men alla andas en varm atmosfär. Hotellet erbjuder olika rumstyper, vissa med sjöutsikt, andra med utsikt över Piazza Cavour. Alla rum har luftkonditionering, minibar, värdebox, satellit-TV och badrum med dusch.

Läs om rummen på Hotel Metropole & Suisse

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map