Hotell i Como

Hotel Larius

 
Hotel Larius är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Larius är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Como här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Larius ligger stillsamt i staden Como. Hotellet har en stor parkeringsplats och ligger ca. 20 minuters promenad från sjön.

Hotellet är från 2004 och framstår som modernt och praktiskt. Här finns både bar, restaurang, utomhus terrass och hiss. Rummen är fördelade på fyra våningar i denna nyrenoverade byggnad som tidigare var en kvarn.

Läs mer om Hotel Larius

Hotellet har fitnesscenter, bastu och turkiskt bad (mot tillägg). Det finns även en restaurang XV Secolo M.M.D.C.. I restaurangen arrangeras det på fredag och lördag kvällar ofta pianokvällar med live middagsmusik.

Dubbelrum Standard
- De 17 rummen är fint inredda och har alla aircondition, telefon, internet, satellit-TV, minibar och badrum med toalett, hårtork och dusch eller badkar. I vissa rum finns det plats för en extra säng.
Dubbelrum Superior
- De 4 superiorummen är fint inredda och har alla aircondition, telefon, internet, satellit-TV, minibar och badrum med toalett, hårtork och dusch eller badkar. Standarden är densamma som i standardrummen med superirorummen är större. I vissa rum finns det plats för två extra sängar.

Dölj texten
 
 
search map