Hotell i Como

Hotel Como

 
Hotel Como är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Como är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Como här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Como ligger i centrum, nära inköpsmöjligheter, restauranger och butiker. Detta välfungerande hotell har många faciliteter för gäster som önskar tillbringa få dagar vid Comosjön eller som endast har behov för ett övernattningshotell nära Milanos flygplats Malpensa 60 km bort.

Välfungerande hotell med pool

Det är ett stadshotell för affärsfolk och förbiresande. Hotellet är modernt och funktionellt men har inte den charm som några av våra semesterhotell har. På hotellet finns reception, garage, internet-point och konferenslokaler för max 75 personer.

Hotellet har en liten kostnadsfri parkeringsplats som dock inte kan förbokas - "först till kvarn" gäller. P-plats i garage kan dock förbokas mot tillägg. På toppen av hotellet finns en takterrass med pool som är öppen från den 1 juni till den 30 september. I frukostmatsalen serveras en god frukostbuffé.

Läs mer om Hotel Como

Rum med aircondition

Rummen är stora och trevligt inredda. Alla rummen är dessutom utrustade med aircondition, Sat-TV, telefon, minibar, förvaringsbox samt badrum med hårtork, toalett och dusch eller badkar. Hotellet har dessutom familjerum och sviter med 4 sovplatser där extrabäddarna är i bäddsoffa. De fyra handikappvänliga rummen ligger på bottenvåningen.

Läs om rummen på Hotel Como

Dölj texten
 
 
search map