Hotell i Como

Hotel Como

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Como ligger i centrum, nära inköpsmöjligheter, restauranger och butiker. Detta välfungerande hotell har många faciliteter för gäster som önskar tillbringa få dagar vid Comosjön eller som endast har behov för ett övernattningshotell nära Milanos flygplats Malpensa 60 km bort.

Välfungerande hotell med pool

Det är ett stadshotell för affärsfolk och förbiresande. Hotellet är modernt och funktionellt men har inte den charm som några av våra semesterhotell har. På hotellet finns reception, garage, internet-point och konferanslokaler för max 75 personer. Hotellet har en liten kostnadsfri parkeringsplats som dock inte kan förbokas - "först till kvarn" gäller. P-plats i garage kan dock förbokas mot tillägg. På toppen av hotellet finns en takterrass med pool som är öppen från den 1 juni till den 30 september. I frukostmatsalen serveras en god frukostbuffé.

Läs mer om Hotel Como

Rum med aircondition

Rummen är stora och trevligt inredda. Alla rummen är dessutom utrustade med aircondition, satelit-TV, telefon, minibar, förvaringsbox samt badrum med hårtork, toalett och dusch eller badkar. Hotellet har dessutom familjerum med 4 sovplatser. De fyra handikappvänliga rummen ligger på bottenvåningen.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Grand Hotel Imperiale

Moltrasio, Lombardiet

Agriturismo Ca' del Lago

Gravedona, Lombardiet

Hotel Regina

Gravedona, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Colombo Residence

Sorico, Lombardiet

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

B&B La Respuchina

Bellano, Lombardiet

Populärt i Lombardiet

search map