Hotell i Como

Hotel Barchetta Excelsior

Exempel på rum med sjöutsikt Exempel på klassiskt rum
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Vi kan inte garantera att du kommer att möta George Clooney (com har sitt sommarhus vid Comosjön), men vi kan däremot garantera att du kommer att trivas på detta hotell. I hotellets omedelbara närhet hittar du stadens eleganta butiker, domkyrkan samt hamnen. Hotellet har hela två restauranger, där den ena ligger på takterrassen och bjuder på en helt fantastisk utsikt. Båda restauranger kombinerar lokala rätter med rätter inspirerade från det mer generella medelhavsköket. Frukosten äter du i restaurangen på första våningen, och under löpet av dagen finns det också en utomhusservering på torget framför hotellet.

Observera att, på grund av att hotellet ligger innanför Comos miljözon, så går det inte att köra ända fram till hotellet, utan bilen måste parkeras utanför zonen.

Alla rum har aircondition, TV, radio, telefon, minibar och ett eget badrum med badkar, hårtork och toalettartiklar. Det finns två typer av rum. Det ena har utsikt mot staden och katedralen, den andra har utsikt över Comosjön. Det är gratis wifi på hotellet.

Läs mer om Hotel Barchetta Excelsior

Rummen på Hotel Barchetta Excelsior

Dubbelrum Classic

De klassiska rummen har utsikt över staden. Några av rummen ligger så nära katedralen att du nästan kan röra kupolen. Rummen är lugna, ljusa och inbjudande. Smakfullt dekorerade. Alla badrum är utrustade med badkar.

Dubbelrum med sjöutsikt

Alla dessa rum har utsikt över Comosjön. Många av dem har balkong, varifrån du kan se segelbåtarna i horisonten, eller titta på stadsliver på torget nedanför. Rummen är inredda med dyrbara material från Como, vilket ger rummen värme och komfort. Badrummen är alla utrustade med badkar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Palace Hotel

Como, Lombardiet

Hotel Metropole & Suisse

Como, Lombardiet

Hotel Asnigo

Cernobbio, Lombardiet

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

San Cipriano Picentino, Kampanien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Lombardiet

search map