Hotell i Como

Hotel Barchetta Excelsior

Exempel på rum med sjöutsikt Exempel på klassiskt rum
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Vi kan inte garantera att du kommer att möta George Clooney (som har sitt sommarhus vid Comosjön), men vi kan däremot garantera att du kommer att trivas med läget. I hotellets omedelbara närhet hittar du stadens eleganta butiker, domkyrkan samt hamnen. Hotellet har hela två restauranger, där den ena ligger på takterrassen och bjuder på en helt fantastisk utsikt. Båda restauranger kombinerar lokala rätter med rätter inspirerade från det mer generella medelhavsköket. Frukosten äter du i restaurangen på första våningen, och under löpet av dagen finns det också en utomhusservering på torget framför hotellet.

Observera att, på grund av att hotellet ligger innanför Comos miljözon, så går det inte att köra ända fram till hotellet, utan bilen måste parkeras utanför zonen.

Alla rum har aircondition, TV, radio, telefon, minibar och ett eget badrum med badkar, hårtork och toalettartiklar. Det finns två typer av rum. Det ena har utsikt mot staden och katedralen, den andra har utsikt över Comosjön. Det är gratis wifi på hotellet.

Läs mer om Hotel Barchetta Excelsior

Läs om rummen på Hotel Barchetta Excelsior

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map