Hotell i Colmegna vid Maggioresjön

Camin Hotel Colmegna

<p>Jacuzzi med sjöutsikt</p>
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Camin Hotel Colmegna är en praktfull 1700-tals Jugendstil-villa ner till Maggioresjön. Den har till och med en stor men romantisk park med en botaniskträdgård, utomhus bar, lekplats, solstolar och utomhus jacuzzi med en panoramisk sjöutsikt.

Maritim scenografi

Här på hotellet har man lagt ner mycket i att få gästerna till att luta sig tillbaka och njuta av den stämingsfulla miljö och den stilfulla inredningen. Hela hotellet går i marin stil och man har hela tiden kontakt med sjön oavsett om man befinner sig på hotellet eller vilar i den stora parken med bananpalmer och exotiska plantor.

Läs mer om Camin Hotel Colmegna

Ta ett dopp i Maggioresjön från hotellets egna sjöstrand

Hotellet har en liten privat sjöstrand som är ganska fin men den ska naturligtvis inte jämföras med Medelhavets långa vita sandstränder. Till aktiva och poetiska själar är det möjligt att åka roddbåt och det finns cykeluthyrning. I hotellets entré finns det gratis trådlöst internet. Det finns gratis parkering till alla gäster som kommer med bil. Det är dessutom tillåter att ta med husdjur.

Restaurang tillför stället stämning

Hotellets restaurang gör det möjligt att äta utomhus utan att behöva ut och köra, men kan också åka till Luino (ca.4 km) eller Maccagno (ca.3 km) där det finns ett större utbud av matställen. Från restaurangen är det en betagande utsikt över Maggioresjön som nästan får en att glömma vad som finns på tallriken. Restaurangen har en innomhusavdelning och hela två terasser med sjöutsikt. Dessutom finns det en pizzeria i närheten.

Rummen

De 26 rummen är särskilt vackra och stilfulla med eleganta gjutjärnssängar, rottingmöbler, riktiga madrasser (sådana som vi har här uppe i norr), skrivbord och naturligtvis tvåglasrutor som dämpar ljudet från den närliggande lättare trafikerade landsvägen som går längst sjön. Rummen har dessutom safety-box, minibar, satellit-TV, badrum med hårfön, toalett och dusch. Samtliga rum har någon form av sjöutsikt. Dubbelrummen har inte möjlighet för extra sängar så familjer med barn bör välja ett av de tre eller fyrbäddsrummen. Skillnaden på standard dubbelrummen och de högre rumskategorierna är framförallt storleken på rummet och badrummet. Ca. hälften av rummen har aircondition. De 6 deluxe-rummen ligger alla på loftet och har plats för en extra säng. Flera av dem är förbundna med en dörr vilket är en god lösning för familjer.

Läs om rummen på Camin Hotel Colmegna

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Camin Hotel Colmegna

Läs personliga omdömen av Camin Hotel Colmegna som ligger vid Maggioresj├Ân. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Camin Hotel Colmegna. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastiskt hotell och område

Super hotell i avslappnade och vackra omgivningar, bodde i deras lägenheter, som ligger bort från hotellet.

Bra lägenheter, men lite dålig tillgång till lägenheterna från själva hotellet på en trafikerad väg utan trottoar/gångstig.

Läs mer

Bedömning av Camin Hotel Colmegna

Läs mer

Bedömning av Camin Hotel Colmegna

Läs mer
 
search map