Semesterbostad i Colmegna vid Maggioresjön

Appartamenti Camin Colmegna

Lägenheten Villa Colmegna i Residenza Leonardo Hotellet Residenza Leonardo Byggnaden Casa Amatissima där tre av lägenheterna finns Hotellets botaniska trädgård ut till sjön Byggnaden Casa Amatissima där tre av lägenheterna finns Lustbåtshamnen vid hotellet Jacuzzi med sjöutsikt Restaurangen på hotellet Restaurangen på hotellet Byggnaden Residenza Leonardo där tre av lägenheterna finns Byggnaden Residenza Leonardo där tre av lägenheterna finns Lägenheten Magnolia Lägenheten Margherita Lägenheten Margherita Lägenheten Villa Colmegna Byggnaden Casa Amatissima där tre av lägenheterna finns Byggnaden Casa Amatissima där tre av lägenheterna finns Byggnaden Casa Amatissima där tre av lägenheterna finns Byggnaden Casa Amatissima där tre av lägenheterna finns Byggnaden Casa Amatissima där tre av lägenheterna finns
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Camin Hotel Colmegna är en praktfull 1700-tals Jugendstil-villa ner till Maggioresjön. Den har till och med en stor men romantisk park med en botaniskträdgård, utomhus bar, lekplats, solstolar och utomhus jacuzzi med en panoramisk sjöutsikt. Tänk på att här har du ankomstdag en söndag.

Residenza Leonardo

Dessa tre lägenheter heter Luino, Lago Maggiore och Villa Colmegna och ligger ca. 300 från hotellet i en gul byggnad. Från hotellet (där du checkar in) går du bara längs sjön följt av ca. 70 trappsteg upp till lägenheterna. Det innebär en fin utsikt då du kommer en bit upp, men notera att det ej finns någon hiss.

Casa Amatissima

De andra tre lägenheter som kallas Rododendro, Magnolia och Margherita ligger alltså ca. 5,5 km med bil söder om hotellet, där det checkas in. Casa Amatissima ligger vid sjön och bredvid fastigheten finns en sjöstrand av sten. Det är ca. 2,5 km in till centrala Luino där det finns järnvägsstation, färjeläge och massor av affärer och restauranger.

Residenza Felice

Ligger i den gamla delen av Luino ca 3 km från hotellet. Här är du en bit bort från trafiken och den historiska atmosfären mer påtaglig. De tre lägenheterna heter Luino, Sereni och Chiara.

Luino ligger en trappa upp och är en studiolägenhet med pentry som kan ta 2 personer. Sereni ligger på 2a plan och kan ta upp till 4 personer. Lägenheten har ett allrum med pentry och bäddsoffa och ett sovrum. Chiara ligger på andra plan och med snedväggar. Denna studiolägenhet med pentry som kan ta upp till 2 personer. Alla tre lägenheter har sitt privata badrum.

Residenza Ortensia

Dessa lägenheter ligger i Colmegna omgivet av grönska och nära strand och station. De fyra lägenheterna heter Blu, Uva, Lilla och Verde.

Lägenheten Blu ligger på 2 och översta planet. Här finns ett allrum med pentry, ett badrum och ett sovrum. I allrummet har du en bäddsoffa samt möjlighet till 2 extraplatser i en s.k. pouf. Blu kan ta upp till 6 personer.
Den lägenhet som heter Uva ligger på första plan. Lägenheten har ett allrum med bäddsoffa och pentry, 2 sovrum (ett med dubbelsäng och ett med enkelsängar) samt badrum. Lägenheterna Lilla och Verde ligger båda på bottenplan och är en studiolägenhet med pentry och badrum. Det finns möjlighet till 2 extraplatser i en s.k. pouf.

Använd faciliteterna på Camin Hotel Colmegna

När du bor i en av de sex lägenheter kan du dra nytta av hotellets faciliteter så som parkering, restaurang, lustbåtshamn och sjöstrand. Den lilla stranden är ganska fin men kan inte jämföras med Medelhavet långa, vita sandstränder. För aktiva själar finns möjlighet till båt och cykeluthyrning. Hotellets botaniska park har utomhusbar, lekplats, solstolar och utomhusjacuzzi med panoramautsikt över sjön. Om du bor i en av lägenheterna i Casa Amatissima har du har en sjöstrand intill, men du är också välkommen att köra upp till hotellet och använda stranden där.

Läs mer om Appartamenti Camin Colmegna

Restaurang tillför stämning

Hotellets restaurang gör det möjligt att äta utomhus utan att behöva ut och köra, men kan också åka till Luino (ca.4 km) eller Maccagno (ca.3 km) där det finns ett större utbud av matställen. Från restaurangen är det en betagande utsikt över Maggioresjön som nästan får en att glömma vad som finns på tallriken. Restaurangen har en matsal och två terrasser med sjöutsikt. Dessutom finns det en pizzeria i närheten.

Läs om lägenheterna på Appartamenti Camin Colmegna

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Appartamenti Camin Colmegna

Läs personliga omdömen av Appartamenti Camin Colmegna som ligger vid Maggioresjön. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Appartamenti Camin Colmegna. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastisk utsikt

Fantastisk 180-graders utsikt över Maggioresjön. Sublim terrass med kvällssol. Enkel och fin lägenhet.
Superservice på hotellet, som lägenheten tillhör, och mycket fin trädgård med jacuzzi på hotellet.

Läs mer
 
search map