Hotell i Colico vid Comosjön

Seven Park Hotel

Seven Park Hotel badet i gyllene ljus Ljusa och rena linjer i receptionen En av de två poolerna Också rummen håller bra standard Här kan du koppla av - eller meditera Bastu Njut en kopp te i inspirerande omgivningar SPA-avdelning med dusch och ljusterapi Saltgrotta i wellness-avdelningen
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Seven Park Hotel erbjuder något för alla. Här finns något för de, som gärna vill bo nära en stad, sjö och natur. Här finns något för romantikerna, då det finns både SPA och restaurang. Och här finns några för barnfamiljerna, då det finns en ganska stor plask-pool och en sjöstrand. Samtidigt är Seven Park Hotel väl anpassat till handikappade och rörelsehindrade, då är finns massor av plats och det mesta av hotellets faciliteter finns på markplan. Hotellet är modernt och minimalistiskt i uttrycket - och primärt hållet i ljusa färger.

Bra, bättre och bäst

Seven Park Hotel lever upp till alla önskningar om gott om plats. De stora planerna framför hotellet leder direkt ner till sjön, där du hittar Colicos offentliga strand. Den består inte av den finaste stranden - men för att vara en sjöstrand, är den fin - och med en fantastisk utsikt över Comosjöns motsatta sjöbredd. Mellan hotell och vattenkant löper en gångstig. Hotellet stora, gröna vidder bryts elegant av de två poolerna i lockande blå färg. Den ena poolen är reserverad till avslappning och en lugn stund - medan den andra primärt nyttjas till långa simtag, plask och lek.

Seven Beach Bar och Restaurang

Kan du inte få nog av utsikten och vill ha en förfriskning, så bör du avlägga ett besök i strandbaren Seven Beach Bar. Här kan du i inbjudande lokaler överskåda stranden och sjön. Du kan också bara njuta av en espresso och en bra bok. Restaurangen nyttjas både till frukost (som buffé) och till kväll. Härifrån kan du njuta av en fin utsikt mot trädgården och poolen.

Läs mer om Seven Park Hotel

Vilket läge!

Du har inte bara direkt tillgång till sjö och strand - du finner dessutom trevliga staden Colico med butiker och sjöpromenaden inom direkt promenadavstånd. Det är nämligen endast bara 300 meter dit. Du har också promenadavstånd till både tågstationen och färjeläget. Färjorna seglar inte så ofta, men förbinder de flesta städerna längs sjön. Önskar du fler avgångar, kan de med fördel åka söderut till grannstäderna Bellano och Varenna. Tåget däremot, ser till att du lätt och bekvämt, och utan byte, kommer till centrala Milano på bara 1 1/2 timme. Om du kommer i bil finns det p-plats på stället (mot betalning).

Inbjudande SPA-avdelning

Seven Park Hotel är välutrustat på välmående-fronten. Här hittar du både bastu, salt-terapi, turkiskt bad, lounge-avdelning, badfaciliteter, dusch med ljusterapi, massagerum och gym. Som gäst på stället får du 1 inträde per person till wellness-området per vistelse (övriga inträden betalas på plats). Massage och andra behandlingar är mot betalning och tidsbokning på plats. Notera även att åldersgränsen till spa är 16 år medan den är 18 år till gymmet.

Fina rum

Rummen är totalt 36 och ligger fördelade i 2 olika byggnader som förbinds med en glastunnel. De är i ljusa färger och har minibar, aircondition, sat-TV, wifi, kassaskåp och badrum med toalett, hårtork och dusch.

Rummen är till max två personer - men hotellet har flera rum som är förbundna med en dörr (connecting door) till familjer på 4 personer. Alla tre rumskategorier är lika i inredningen och storleken. Det är läget och utsikten som varierar. Dubbelrum (standard) ligger vända mot parkeringen. Dubbelrum (garden) med terrass ligger ut mot trädgården och har dessutom två solstolar på terrassen. Dubbelrum med sjöutsikt och terrass har utsikt mot sjön och två solstolar på terrassen.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Agriturismo Ca' del Lago

Gravedona, Lombardiet

Hotel Du Lac

Limone sul Garda, Lombardiet

Hotel Leonardo da Vinci

Limone sul Garda, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Lombardiet

search map