Hotell i Clusane i Lombardiet

Relais Mirabella

 
Relais Mirabella är inte tillgänglig i dagsläget
Relais Mirabella är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Clusane här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Relais Mirabella uppfyller den romantiska sjödrömmen. Detta ytterst sköna lantställe ligger gröna omgivningar ovanför landsbyn Clusane sul Lago (ca. 600 meter ner) med pool, restaurang och underbar utsikt över Iseosjön och vindistriktet Franciacorta.

Stället bönformade pool är perfekt för avkoppling medan restaurangen (halvpension är möjligt) serverar goda rätter från området. Här produceras även egen olivolja som kan köpas på plats. Frukosten serveras som buffé och kan avnjutas utomhus under sommarmånaderna. Det finns även en stor gratis parkeringsplats för gästerna.

Läs mer om Relais Mirabella

Dubbelrum med / utan balkong
Rummen är fördelade i flera olika byggnader. 11 av dem ligger i huvudbyggnaden som är en gammal fästning. Detta har naturligtvis både sina fördelar och nackdelar: de är inredda med antikviteter och andra historiska prägel och är alla olika i rumsfördelning men de har (naturligtvis) inte balkong. Flera av dem har dock sjöutsikt och enstaka av dem plats för extra säng. I de nyare byggnaderna finner man 16 rum fördelade på första och andra våningen (med hiss) - alla möblerade med terrass på ca. 10 m² och sjöutsikt. Rummen på andra våningen har heltäckningsmattor medan rummen på första våningen har parketgolv. I dessa byggnader finns det plats för extra sängar i våningssäng för barn upp till 14 år.

Gemensamt för rummen är att de är utrustade med aircondition, minibar, satellit-TV, internetförbindelse ADSL (wi-fi i gemensamma utrymme) och badrum med toalett, hårtork och badkar (enstaka med dusch).

OBS: Relais Mirabellas vackra omgivningar inbjuder till romantik vilket gör att det till och från arrangeras bröllop på stället. Dock har de övernattande gästerna alltid tillgång till restaurangen och poolen.

Dölj texten
 
 
search map