Semesterbostad i Clusane i Lombardiet

Costa Verde Natura

Hoppa i det blå mitt i det gröna Vackra uteområden väntar på dig på Costa Verde Natura Lago di Iseo Semesterlägenheter i blå och gröna omgivningar Hyr en cykel och upplev området i eget tempo Omgivningarna vid Costa Verde Natura Lago di Iseo är inte dåliga Personalen är redo att hjälpa till Lägenheterna är inredda i varma färger Barnen kommer att älska lekplatsen På tur i det gröna Semesterlägenheterna ligger mitt i det gröna Njut av kaffe, snacks och andra läckerheter I poolen finns plats till alla Stilen är modern och inbjudande Sov gott! Egen terrass med utsikt till det gröna Välkommen till Costa Verde Natura Lago di Iseo
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Känner du, att du ibland måste ge avkall på några av dina önskningar, för att du gärna vill ha hela paketet när du åker på semester? Costa Verde Natura, känns som stället, där du du inte behöver ge avkall på några av dina önskningar, om du alltså letar efter en semesterlägenhet på markplan, med aircondition, wifi och privat terrass vid en av norra Italiens vackraste sjöar. Och här finns naturligtvis både pool och barnpool.

Bo i naturen mitt emellan två städer

I receptionen står personalen redo att hälsa dig välkommen och hjälpa dig med incheckningen. Semesterstället ligger ut mot Iseosjön, som är mindre besökt av turister än grannsjöarna Gardasjön och Comosjön, men minst lika vacker. Stället ligger vid sjön, även om det inte har direkt tillgång till sjön, då det ligger ett våtområde inemellan. Du har dock tillgång till den vackra kanalen, som löper längs med Costa Verde Natura. Och trots att Costa Verde Natura ligger mitt i naturen, så har du faktiskt två städer inom promenadavstånd (cirka 1,5 km till båda). Den ena är Clusane, där du hittar en lustbåtshamn och ett litet trevligt centrum, medan den andra staden är Paratico - en lite större stad som är sammanbyggd via en bro över floden Oglio med grannstaden Sarnico. De två städerna har båda en sjöpromenad och ett handelsliv med restauranger och supermarknader.

Om du ankommer i bil (vilket vi rekommenderar), så har du också fördelen att du inte behöver leta förgäves efter en bensinstation. Den ligger nämligen på andra sidan vägen. Costa Verde Natura ligger alltså på den "rätta sidan" av vägen, mot sjön och området är stängt, så du behöver inte oroa dig när barnen springer runt och leker. Observera dock att trafiken kan höras från de lägenheter som ligger närmast vägen, men de är dock vinklade så att alla vänder mot sjön och de gröna områdena. Om du önskar att hyra cyklar, så erbjuds både cykelkorg, lås, barnsits och barncyklar. Till barnfamiljerna finns också barnstol, barnsäng och skötbord, bara för att nämna några av de faciliteter som underlättar semestern för dig som reser med barn. Det finns bra cykelstigar runt Iseosjön. Stället har både vanliga cyklar och mountainbikes - och beroende på cykel lånas de antingen ut gratis, eller för en symbolisk summa.

Var kan jag bada?

De två poolerna ligger centralt på stället, mellan de tre husen med lägenheter. Barnpoolen, som gradvis blir djupare från 0 till 40 cm, ligger separat vid sidan om den stora poolen. Från Costa Verde Natura har du tillgång till sjön via kanalen. Här kan du segla i kajak, som du kan låna gratis. Om du vill bada i sjön, hittar du en offentlig badbrygga, cirka 700 meter bort, i riktning mot Paratico - eller så finns det ett privat lido. Sassabanek med pool och strand ligger vid Iseo stad, cirka 5 km bort. Därutöver finns det flera offentliga stränder runt sjön, som du kan köra till i bil. Även om det finns några badmöjligheter, så är Iseosjön inte fullt av sjöstränder, utan mer av vacker natur och trevliga städer.

Och var kan jag gå ut och äta?

När hungern anmäler sig, kan du välja att laga en måltid i din lägenhet där du har tillgång till ett enkelt kök. Närmaste supermarknad ligger i grannstaden Paratico. Om du inte själv vill laga mat, kan du till lunch köpa kaffe, snacks och lättare lunchrätter (både kalla och varma, t.ex. pastarätter) och läsk på ställets kaffebar som ligger bredvid reception. Kaffebaren är öppen från april till september. Det är också härifrån du kan köpa till frukost, antingen på det italienska viset med croissant och cappuccino eller på det mer kontinentala viset, där du får en frukost med t.ex. yoghurt, bacon, bröd, pålägg, ost, frukt och kaffe. Denna serveras antingen som en portion i kaffebaren, eller i din lägenhet om du önskar det. Om du önskar äta ute på kvällen utan att ta bilen, ligger det flera restauranger och pizzerior inom promenadavstånd från Costa Verde Natura. Observera att, det längs kustvägen är gjort en cykelstig, som generellt delas av cyklister och fotgängare - men det är egentligen inte en promenadstig.

Läs mer om Costa Verde Natura

Spendera semestern antingen på det aktiva eller de avslappnande sättet

Oavsett om du önskar vara aktiv eller slappna av med dina barn, så erbjuder Costa Verde Natura många möjligheter. För dig som vill slappna av, rekommenderar vi solsängarna vid poolen, den privata terrassen och de gröna gemensamma områdena. Familjens aktiva medlemmar kan istället hoppa i poolen, spela petanque, gå lös på lekplatsen med den mjuka beläggningen, ta en match bordtennis, segla kajak på kanalen vid skön, och roa sig på det stora parkliknande området med fina gröna arealer. I det ena hörnet av parken finns ett stort inhägnat område för hundar - så om du tar med din hund, får den också en bra semestern.

Bra att veta om Costa Verde Natura

Costa Verde Natura är lätt att ankomma till i bil, oavsett om du landar i Bergamo eller Milano - eller om du kör själv från Sverige. Det finns gratis parkering på stället. Det finns en gemensam tvättstuga på stället.

L√§genheterna på Costa Verde Natura

Enrumslägenhet med 2/3 sovplatser (m. terrass)

Fina och moderna semesterlägenheter på ca. 30 m² på markplan, med privat, möblerad terrass. Lägenheterna består av en dubbel-bäddsoffa (av god kvalitet) och möjlighet för en extrasäng (antingen till en person eller till en baby på 0-3 år). Alla lägenheter har aircondition, wifi, satellit-TV och kassaskåp. Kökshörnan består av en kyl/frysfack och kokplattor med induktion. Om du önskar en mikrougn, kan du låna en sådan om du frågar i receptionen (de står inte fast i lägenheten, men kan lånas gratis). Badrummet har dusch, toalett och hårfön.

Tvårumslägenheter med 4/5 sovplatser (m. terrass)

Fina och moderna semesterlägenheter på ca. 37 m² på markplan, med privat, möblerad terrass. Lägenheterna består av ett vardagsrum med dubbel-bäddsoffa (av god kvalitet) och ett sovrum med dubbelsäng och möjlighet för en extrasäng (antingen till en person eller till en baby på 0-3 år). Alla lägenheter har aircondition, wifi, satellit-TV och kassaskåp. Kökshörnan består av en kyl/frysfack och kokplattor med induktion. Om du önskar en mikrougn, kan du låna en sådan om du frågar i receptionen (de står inte fast i lägenheten, men kan lånas gratis). Badrummet har dusch, toalett och hårfön.

Trerumslägenhet med 6/7 sovplatser (m. terrass)

Fina och moderna semesterlägenheter på ca. 67 m² på markplan, med två privata möblerade terrasser. Dessa fyra lägenheter består av ett vardagsrum med dubbel-bäddsoffa (av god kvalitet), ett vardagsrum/sovrum med två sovplatser i en bäddsoffa (av god kvalitet) och med möjlighet till en extrasäng i detta rum, samt ett sovrum med dubbelsäng. Utöver de 7 personer finns här plats till en barnsäng för upp till 3 år. Alla lägenheter har aircondition, wifi, satellit-TV och kassaskåp. Kökshörnan består av en kyl/frysfack och kokplattor med induktion. Om du önskar en mikrougn, kan du låna en sådan om du frågar i receptionen (de står inte fast i lägenheten, men kan lånas gratis). Badrummet har dusch, toalett och hårfön.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map