Omdömen från Hotel Centrale

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Centrale

Läs personliga omdömen av Hotel Centrale som ligger vid Comosjön. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Centrale. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Semester i Cernobbio

Hotellet låg mycket centralt, men ändå väldigt lugnt. Vi fick rum i en helt nybyggd flygel. Det var inte så stort, men ok.

Vi fick veta, av In-Italias material, att hotellet hade en riktigt bra restaurang, men den har varit stängd sedan januari, vilket In-Italia skulle ha upplysts om.

Bilden av hotellet överensstämde inte heller med verkligheten. Gården med borden används aldrig. På bilden ser det trivsamt ut, men det finns varken dukar på borden eller parasoller.

In-Italias kommentar

Tack för upplysningarna. Det är noterat och hotellet kommer naturligtvis att besökas vid första bästa tillfälle. Mvh Allan, In-Italia

Hotel Centrale
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Centrale
Dubbelrum Classic
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Centrale

Hotel Centrale
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Centrale
Dubbelrum Classic
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Motsvarade våra förväntningar

Jag och min fru Mona startade med bil från Jönköping den 11 september. Vår första anhalt blev Oldenburg i norra Tyskland. Dagen efter körde vi ner till Altstadt, Illertissen i Bajern. På fredagen hade vi c:a 25 mil ned till Comosjön. Vi åkt via Österrike Lichtenstein och Schweiz till Cernobbio. Vårt hotell Albergo Centrale och Cernobbbio motsvarade våra förväntningar på ett bra hotell och en trevlig och vacker omgivning med många bra restauranger. Lördagsmorgonen började med en lätt promenad därefter blev det en utmärkt frukost på hotellet. Efter utcheckningen var det dags att fortsätta vår resa mot vårt slutmål San Giorgio, Santa Luce.

Hotel Centrale
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Centrale
Dubbelrum Classic
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bra läge

Vi fick ett fint rum med gott om plats för fyra personer. Mycket stort badrum. Gratis parkering på gården och en bra restaurang där vi åt båda kvällarna.
Frukosten - som var inkluderad - var bra och riklig. Hotellet ligger mycket centralt i den lilla staden och bara några få kilometer från Como stad.

Rekommendationer till andra gäster

Den offentliga swimmingpoolen ligger mycket nära hotellet. Priset var rimligt och inkluderar solstol. Här tillbringade vi många timmar med vacker utsikt över sjön. Badmössa är obligatorisk och man kan låna det gratis hos badvakten.

Hotel Centrale
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Centrale
4-bäddsrum Classic
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Centralt beläget och mysigt hotell

Perfekt läge på detta hotell, med en väldigt trevlig trädgårdsrestaurang med god mat och gott vin! Rummet var fräscht, även om det var litet. Frukosten var enkel och med begränsat utbud, hade gärna fått vara lite bättre. Men sammantaget känner vi oss väldigt nöjda. Vår lilla hyrbil hade p-plats på gården = kändes tryggt.

Hotel Centrale
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Centrale
Dubbelrum Classic
 
Faciliteter på stället
Restaurang
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Sofie med resesällskap från Stockholm i Sverige bodde på Albergo Centrale i Cernobbio från den 18. till den 21. juli 2010 innan det bodde de på Hotel Mediterraneo i Santa Margherita Ligure och Hotel Regina i Bologna.

Tack för toppen hjälp med bokningarna! Jag tyckte att Santa Margherita och Portofino var helt fantastiskt! Hotellet Santa Margherita (Hotel Mediterraneo) var enkelt men mycket mycket mysigt, rekommenderas. Ett besök i Portofino är ett måste, jättemysigt att gå runt i hamnen och titta på alla stora båtar. Inte heller så farligt dyrt att äta där som det står i alla beskrivingar.
Bolonga var också en glad överraskning - mysig stad, blev uppgraderade från Hotel Regina (som hade stängt för sommaren) till ett fyra stjärning hotell Tre Vecchio - kan varmt rekommenderas. Como sjön tycker jag var lite överreklamerad - jag föredrar hellre västkusten med Medelhavet som går att bad i. Om du ska åka till Comosjön under sommaren skulle jag rekommendera att du bor på ett hotell med pool.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2010
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map