Semesterbostad i Cernobbio vid Comosjön

Hotel Centrale

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Centrale ligger dessutom med fin utgångspunkt till flera utflyktsmål. Bl.a. 1500-tals villan Villa d'Este ligger endast 400 meter från hotellet.

Gångavstånd till allting

På hotellet finner man både reception, bar, stor gemensam terrass och privat parkering. 100 meter bort finner man en offentlig pool med solstolar osv. och om man hellre vill ligga på en strand så ligger den närmsta 2 km bort. Hotellet ligger som namnet antyder mycket centralt vilket betyder ut till den trafikerade kustvägen via Regina. Samtidigt ligger den fridfulla och gamla stadsdelen med den stämningsfulla sjöpromenaden endast 100 meter bort.

Läs mer om Hotel Centrale

Rummen

De 33 rummen är fina och ljusa och de har alla satellit-TV, minibar, telefon, aircondition, wi-fi, förvaringsbox och badrum med toalett, hårtork och dusch. Huvudbyggnaden på Hotel Centrale hälsar dig välkommen i receptionen och med en skön atmosfär på hotellet. Byggnaden är fördelad på två våningar utan hiss. Förutom de 22 rummen som finns i huvudbyggnaden finns det 11 nya rum som byggdes 2015. Dessa Deluxe rum ligger i den renoverade delen i något av de äldsta husen i Cernobbio. Även denna del av hotellet är fördelad på två våningsplan utan hiss.


Noterbart gällande utsikten
Det är ingen sjöutsikt från rummen även om sjön ligger endast 100 meter bort. Observera att vägen framför hotellet är den mindre trafikerade kustvägen runt Comosjön så en del trafik bör man räkna med precis som alltid när man bor i en stad.

Läs om rummen på Hotel Centrale

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map