Omdömen från Hotel Asnigo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Asnigo

Läs personliga omdömen av Hotel Asnigo som ligger vid Comosjön. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Asnigo. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Mycket trevligt Hotell med fantastisk utsikt

Trevlig personal och mycket bra hotell.

Comosjön som semester-destination

Vi åkte runt med bil en hel del och tittade på byarna och omgivningen runt omkring. Nästa gång kommer vi att använda oss av vaporetbåtarna mycket mer.

Hotel Asnigo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Asnigo
Dubbelrum Deluxe med balkong och direkt sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Vackert vid Comosjön

Vi bodde i ett familje rum i 2 våningar med massor av plats!

Comosjön som semester-destination

Så vackert och rofullt att följa aktiviteterna på sjön.

Hotel Asnigo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Asnigo
4-bäddsrum Family
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

Vi åt aldrig på resturangen.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Vilken utsikt

Fantastiskt mysigt hotell med en helt magisk utsikt.

Comosjön som semester-destination

Cernobbio är en mysig, lite sömning stad, en kvart med båt från Como stad. Mycket italienare och som sagt inte så mkt liv. Bodde på mysiga Hotel Asnigo - en kvarts promenad - kuperat - till Cernobbio centrum. Här går båtar till Como och andra ställen.
Bellagio ganska turistigt men vackert. Lite bök med båten och långa långa köer till biljettluckan på vägen ut. Köp åter biljetter när ni kommit fram så tiden ni tänkt åka tillbaka är fullbokad.

Hotel Asnigo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Asnigo
Dubbelrum Deluxe med balkong och direkt sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2017
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Härlig reseupplevelse

Comosjön som semester-destination

In-Italias kommentar

Hej Gate. Jag har varit i kontakt med hotellet för att dubbelkolla ditt rum och vyn. De bekräftar att jag har bott i rum 202, som har två fönster där det har delvis sjöutsikt (vilket framgår av din bostad). Om jag hade kontaktat receptionen på vägen så att de kunde ha löst det för dig - eller kanske till och med gett dig möjlighet att välja ett annat rum, som hade varit mer tillfredsställande för dig. Hälsningar Allan / In-Italia

Hotel Asnigo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Asnigo
Dubbelrum Standard med sjöutsikt (direkt/från sidan)

Hade inte sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Asnigo

Efter ca 30 resor till Italien var detta första gången som vi blivit missnöjda och lurade på pengar.
Min mat på kvällen var så torr att den inte gick att svälja och det smakades att den var uppvärmd. När jag sa till dagen efter i lugn och ro blev jag snorkigt bemött med att det inte var något fel på deras mat.
När det var dags att betala såg jag två punkter som jag ifrågasatte och då fick jag till svar:" Sorry, my mistake", eftersom det var fler bakom mig betalade jag när han rättat till felet. Döm om min förvåning när vi kollade notan när vi rest vidare, då hade jag fått betala för drinkar som vi inte druckit med 36 euro.

Hotel Asnigo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Asnigo
Dubbelrum Deluxe med balkong och direkt sjöutsikt

Även om det stod på er hemsida att rummen var små( vilket jag missat), förstår jag inte att det kan kallas Deluxe
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Fantastisk upplevelse

Trevligt hotell, med fantastisk utsikt. Rummet var som det skulle och personalen hjälpsam.
VI borde förmodligen ha uppdaterat vår GPS eftersom den inte hade koll på alla vägar till hotellet.

Rekommendationer till andra gäster

Vi gav oss iväg på en utflykt till Magreglio, där vi hittade cykelmuseet Museo del Ciclismo. En mycket intressant och lite annorlunda upplevelse.

Hotel Asnigo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Asnigo
Dubbelrum Deluxe med balkong och direkt sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt hotell med utsikt över Comosjön

Comosjön som semester-destination

Hotel Asnigo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Asnigo
4-bäddsrum Family
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Lyx med panoramautsikt

Superläge, bra rum, och läcker mat och vin i restaurangen. Bra service.

Rekommendationer till andra gäster

Seglingstur på Comosön med de små härliga städerna är en upplevelse.

Hotel Asnigo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Asnigo
Dubbelrum Deluxe med balkong och direkt sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastisk utsikt över Cosmosjön

Vi spenderade några fantastiska dagar vid Cosmosjön. Det är otroligt vackert där och det var en fin upplevelse.

Hotel Asnigo har ett kanonläge och personalen är mycket tillmötesgående och vänlig. Hotellet bär prägel av en äldre stil och skulle nog må bra av lite modernisering.

Restaurangen bjuder på den vackraste utsikt, men maten levde inte riktigt upp till förväntningarna och priset.

Trevligt med möjligheten med familjerum, men vi saknade balkongen som 2personersrummen har.

Rekommendationer till andra gäster

Om ni har möjlighet att välja rum med utsikt över sjön är det ett plus.

Hotel Asnigo
Rent och fint

Lite dammigt och inte så modernt.
Gästvänlighet

Mycket vänlig och hjälpsam personal.
Placering

Helt fantastiskt läge. Mycket vacker utsikt.
 
Själva boendet på Hotel Asnigo
4-bäddsrum Family

Frukosten var inte så bra. Rummet kunde också varit bättre.
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi

Internetuppkopplingen nådde inte så långt. Man kunde faktiskt bara använda det på rummet.
Restaurang

Lite för dyrt i förhållande till kvalité.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vykortsvacker utsikt

Hotellet ligger underbart med en helt fantastisk utsikt från poolområdet. Vi bodde högst upp med balkong mot vattnet vilket starkt rekommenderas. Poolområdet höll hög standard och det var lugnt omkring, inget för barnfamiljen. Hotellet i övrigt (reception, korridorer, restaurang m.m.) var dock väldigt slitet men rummen höll en bra standard vilket är det viktigaste.
Tyvärr var frukostbuffén under all kritik!!

Rekommendationer till andra gäster

Europas största Outlet ligger 15 min bilfärd från hotellet, i Schweiz. Kan starkt rekommenderas för den som är shoppingsugen. Priserna för märken så som Gant och Ralph Lauren låg runt 70 % billigare och utbuden var riktigt bra, som i en vanlig butik.

Hotel Asnigo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Asnigo
Dubbelrum Deluxe med balkong och direkt sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Agriturismo Ca' del Lago

Gravedona, Lombardiet

Hotel Castello Oldofredi

Peschiera Maraglio, Lombardiet

Hotel Villa Kinzica

Sale Marasino, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Agriturismo Ca' del Lago

Gravedona, Lombardiet

Residence Celeste

Mezzegra, Lombardiet

Hotel Ghiffa

Ghiffa, Piemonte

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Lombardiet

search map