Hotell i Cernobbio vid Comosjön

Hotel Asnigo

 
Hotel Asnigo är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Asnigo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cernobbio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Asnigo är något de flesta dagdrömmer om: detta eleganta hotell ligger nästan svävande på ett höjd över Comosjön och har en formidabel utsikt över sjön och staden Cernobbio vars centrum ligger ca. 2 km bort. Det finns dessutom goda parkeringsmöjligheter.

Jugendstil

Den arkitektoniska stilen är jugendstil och placeringen ovanför Cernobbio är fridfull. Man kan smidigt gå dit ner via en stig som tar ca. 15 minuter (beroende på tempo och kondition) och räkna med en svårare tillbaka tur uppför då det är brant. Alternativ är det ca. 6 km till Comosjöns största stad Como. Det finns parkeringsplats på andra sidan gatan via en ramp eller i garage (både mot tillägg) eller offentlig parkeringslats ca. 200 meter bort.

Läs mer om Hotel Asnigo

Pool med solterrass och panorama

Framför hotellet ligger den mellanstora poolen med en direkt panoramisk position. Här finner man naturligtvis solstolar och parasoller. Invändigt finns det reception, bar, hiss, restaurang och bar under valvade tak i källaren.

Restaurang av rang och sjö-vy

Gästerna sliter sig ogärna från hotellets panoramiska restaurang Le Terrazze vilket man lätt förstår. För när tvåmansborden är dukade och stearinljusen är tända som understryker den romantiska stämningen så märker man av hotellets råstyrka på nära håll: ett kvalitetskök, hög servicenivå och panoramautsikt över sjön som om kvällen är helt magisk med alla små ljus som lyser upp gator och gränder i fjärran. Man kan även välja att äta inomhus varifrån man också har fin sjöutsikt. Frukosten serveras som buffé.

Läs om rummen på Hotel Asnigo

Dölj texten
 
 
search map