Hotell i Cernobbio vid Comosjön

Hotel Asnigo

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Asnigo är något de flesta dagdrömmer om: detta eleganta hotell ligger nästan svävande på ett höjd över Comosjön och har en formidabel utsikt över sjön och staden Cernobbio vars centrum ligger ca. 2 km bort. Det finns dessutom goda parkeringsmöjligheter.

Jugendstil

Den arkitektoniska stilen är jugendstil och placeringen ovanför Cernobbio är fridfull. Man kan smidigt gå dit ner via en stig som tar ca. 15 minuter (beroende på tempo och kondition) och räkna med en svårare tillbaka tur uppför då det är brant. Alternativ är det ca. 6 km till Comosjöns största stad Como. Det finns parkeringsplats på andra sidan gatan via en ramp eller i garage (både mot tillägg) eller offentlig parkeringslats ca. 200 meter bort.

Pool med solterrass och panorama

Framför hotellet ligger den mellanstora poolen med en direkt panoramisk position. Här finner man naturligtvis solstolar och parasoller. Invändigt finns det reception, bar, hiss, restaurang och bar under valvade tak i källaren.

Restaurang av rang och sjö-vy

Gästerna sliter sig ogärna från hotellets panoramiska restaurang Le Terrazze vilket man lätt förstår. För när tvåmansborden är dukade och stearinljusen är tända som understryker den romantiska stämningen så märker man av hotellets råstyrka på nära håll: ett kvalitetskök, hög servicenivå och panoramautsikt över sjön som om kvällen är helt magisk med alla små ljus som lyser upp gator och gränder i fjärran. Man kan även välja att äta inomhus varifrån man också har fin sjöutsikt. Frukosten serveras som buffé.

Rummen på Hotel Asnigo

Dubbelrum Standard med sjöutsikt (direkt/från sidan) (inkl. frukost)

Dessa 10 rum har alla sjöutsikt - antingen direkt eller från sidan. De är utrustade med aircondition, lcd sat-TV, wi-fi (gratis), minibar, telefon samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Extra säng är ej möjligt. Observera att rummen inte är så stora.

Dubbelrum Deluxe med balkong och direkt sjöutsikt (inkl. frukost)

Dessa 6 rum har alla balkong och direkt sjöutsikt. De är utrustade med aircondition, lcd sat-TV, wi-fi (gratis), minibar, telefon samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Extra säng är ej möjligt. Observera att rummen inte är så stora.

4-bäddsrum Family (inkl. frukost)

Dessa två rum har båda loft men varken balkong eller sjöutsikt. Det ena har dubbelsängen nere och två enkelsängar på loftet, medan det andra har dubbelsängen på loftet och en dubbel bäddsoffa nere. Rummen är utrustade med aircondition, lcd sat-TV, wi-fi (gratis), minibar, telefon samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Priset för detta rum inkluderar fyra personer inkl. frukost.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Palace Hotel

Como, Lombardiet

Hotel Castello Oldofredi

Peschiera Maraglio, Lombardiet

Hotel Villa Kinzica

Sale Marasino, Lombardiet

Rekommendationer till dig

B&B La Respuchina

Bellano, Lombardiet

Residence Le Azalee

Vercana, Lombardiet

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Populärt i Lombardiet

Garda Village

Sirmione - Colombare

Hotel Stazione

Paratico

search map