Omdömen från Corte Uccellanda

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Corte Uccellanda

Läs personliga omdömen av Corte Uccellanda som ligger vid Gardasjön. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Corte Uccellanda. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

En härlig semester

Vi hade en riktigt härlig semester i Castellaro Lagusello. Corte Uccellanda är ett härligt ställe med en stängd gård, där lägenheterna är utspridda i byggnaderna runt om gården.

Servicen var mycket tillmötesgående och hjälpsam från första stund. Bland annat i förhållande till inköpsmöjligheter och möjliga utflykter som vi annars inte hade upptäkt. Samtidigt är de mycket flexibla och det var t.ex. möjligt att äta frukost också efter "officiella" öppettider.

Rummen är av bra standard och rymliga och ljusa. Köket är användbart och innehar de mest basala kökssakerna, men passar inte till att laga stora 3-rättersmenyer.

Enda minus är, att när hotellet är fullt så är antalet anställda något för få, och det kan ta lång tid att få avdukat middagen eller uppdukat frukostbuffén. Detta är dock en liten sak, då vi alla dagar fick ett bord och blev mätta.

Vi var också mycket glada för själva området och den ro som fanns både i landsorten och i de övriga omgivningarna. Och även om det är ett lugnt och stila område, så är det otroligt tillgängligt och kan lätt nås.

Corte Uccellanda
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Corte Uccellanda
Lägenhet Marco Polo med 4 sängar
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Rustikt boende i liten medeltida ort på landet

Charmigt boende på gammal renoverad gård i medeltida ort några mil sydväst om Verona. Bra frukost men vissa morgnar fanns tex inte yoghurt. Vänligt bemötande och god service. De hade dock strul med sin internetleverantör vilket gjorde uppkopplingen högst osäker från dag till dag. Det gjorde det ibland svårt att planera sin semester. Vissa saker vill man planera först då man är på plats. Pool på gården som kändes lite för lite ombonad. Kunde vara mer växter kring poolen. Fanns några lokala restauranger på orten på gångavstånd. Vill dock avråda från besök på restaurang Trattoria La pesa. Dåligt tillagad mat, smakade ingenting, urusel service, en sk turistfälla där man betalar dyra pengar och får en måltid som man kunde ha lagat till betydligt bättre själv med de enkla ingredienser som ingick!

Rekommendationer till andra gäster

Planera er resa hemifrån så långt det är möjligt pga osäker internetanslutning på detta ställe.
Undvik restaurang Trattoria La Pesa.
Hotellet och orten har dock en hög grad av italiensk landsbydscharm (om det är det man söker), varför jag ändå vill rekommendera boende här.

Corte Uccellanda
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Corte Uccellanda
Lägenhet Marco Polo med 4 sängar

Stort och rymligt för fyra personer. två fräscha badrum med dusch i varje. Eget kök för enklare måltider man kan laga själv.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Osäker uppkoppling
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn

Underbart ställe

Ett underbart ställe med mysiga rum, bra service och fina omgivningar. Det var dock väldigt lugnt (få gäster) när vi var där.
Den lilla landsbyn är mycket liten - men mysig. Dock är allt stängt och dött på måndagen.
Det trådlösa internettet fungerar inte, men de var hjälpsamma i receptionen med att beställe biljettter osv.

Rekommendationer till andra gäster

Om man ankommer på måndagen(som vi gjorde), är allt stängt - både affärer och restauranger. Man skall därför räkna med att ha proviant med sig själv, annars skall man köra till en av de närmaste städerna(4-6 km) för att äta kvällsmat.
Det kan rekommenderas att åka en dag till Venedig - beställ parkeringsplats i förväg i P-huset San Marco. Det är lätt att komma dit och så är man precis vid ingången till Venedig.

Corte Uccellanda
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Corte Uccellanda
Lägenhet Saffo med 2+1 sängar
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Corte Uccelanda med pool

Supertrevligt hotell, i omgivningar som får en att tro att man hamnat i Toscana.
Hotellet har allt man behöver om man önskar lugn och ro, och samtidigt vara nära Gardasjön.
Samt en lite trevlig pool med "spa".
Bilderna på sidan är gamla, då det nu ligger en pool där man ser fontänen.

Frukosten skulle man gärna önska mer av, så att man inte behöver äta samma sak varje dag. Bröd, skinka och ost + 4 kakor.

Rekommendationer till andra gäster

Det är ett måste att besöka Restaurant La Peca, som har samma ägare.
Här får man autentiska rätter, de bästa jag någonsin smakat. Det är dock bästa att komma på vardagarna, då det är ett riktigt populärt ställe dit det kommer gäster från hela Italien. Så de har inte samma tid till gästerna på helgen som de har på vardagarna.

Ska ni till Venedig, är det en bra idé att boka p-plats hemifrån på Garage San Marco, det kostar 30 euro för ett dygn, och så kan man köra hela vägen förbi kön och in på parkeringen. Då sparar man 2-3 timmar i kötid.

Corte Uccellanda
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Corte Uccellanda
Lägenhet Catullo med 2+2 säng
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Totalt omöjligt att komma ut, och dyrt.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Inge og Palle fra Danmark boede på Corte Uccellanda i Castellaro Lagusello

Det var en underbar resa.
Vårt val av lägenhet i Corte Uccellanda i Castellaro Lagusello var helt Pefekt, eftersom vi här förenade vår önskan lugnet i en liten stad, en kort bit från attraktioner som Verona, Mantua och Gardasjön . Vi såg operan på arenan i Verona, och det kan rekommenderas - det är magnifik. Biljetterna är verkligen rimligt pris (ca 20 € -25) om du väljer unummerede säten. De är utmärkt, särskilt om du har en kudde med. De kan köpas / hyras utanför arenan.
Corte Uccellanda är en riktigt trevlig plats med en trevlig uteplats där frukosten serveras . Det finns nu fört en trevlig pool på gården. Personalen är mycket vänliga och välkomnande. Lägenheten är stor och rymlig, och det finns städning varje dag. Staden har flera restauranger som är mysigt med traditionella italienska rätter. Vid "Alla Colombia" erbjuds även grilrätter.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Ebba och Jörgen från Västra Frölunda i Sverige bodde på Corte Uccellanda i Castellaro Lagusello från den 20. till den 23. juli 2011. Innan dess hade de bott på Hotel Grande Albergo i Sestri Levante.

För det första så tycker vi att Ni på in Italia har varit mycket informativa och det är väldigt lätt att få kontakt med er då man har frågor. Beskrivningen av resmålen är bra och tydlig. Det fungerade bra med kartan vi fick till resmålet. Incheckningen och bemötandet på båda resmålen fungerade utmärkt.

Castellaro Lagusello (Corte Ucellanda) ligger väldigt bra till om man ex vis skall besöka Gardasjön, Verona och Venedig och dessutom är det nära till Milano och Bergamo flygplats. Vad man kan ta med i informationen är att det är nära till bra bad i Gardasjön och att Sirmione bara ligger 20 minuters bilväg från Castellaro. För övrigt bör nämnas att vi blev positivt överraskade av att denna lilla ort hade så många och trevliga restauranger. Hotellet var hemtrevligt och småmysigt. Vi är mycket nöjda med att ha bokat dessa resmål via er!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Marcis med sällskap från TÄBY i Sverige bodde på Corte Uccellanda i Castellaro Lagusello från den 24. till den 31. maj 2009.

Vi är mycket nöjda med vår vistelse i Castellaro Lagusello. Vårt fina "hus" Vivaldi var helt perfekt.
Vi gjorde utflykter om dagarna och kom tillbaka till lugnet i den otroligt charmiga lilla byn, passade oss perfekt. Mottagandet av personal var varmt och välkomnande. Vi rekommenderar denna underbara plats och kommer gärna tillbaka. Högsta betyg

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2009
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Residence Antica Torre

San Felice del Benaco, Lombardiet

Boutique Hotel Villa Sostaga

Gargnano, Lombardiet

Hotel Meandro

Gargnano, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Borgo Mondragon

Lazise, Veneto

Residence La Filanda

Costermano del Garda, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Lombardiet

search map