Semesterbostad i Castellaro Lagusello vid Gardasjön

Corte Uccellanda

Utsikt mot entrén från innergårdens fontän
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

I centrum av den vackra medeltidstaden Castellaro Lagusello ligger detta spännande ställe med enastående lägenheter som är inredda helt individuellt och mycket kreativt.

Stämningsfull innergård med pool

Så fort man stigit in genom porten från huvudgatan befinner man sig inne på den stora och ytterst inbjudande innergården med pool, träd, en liten fontän, solstolar, café-hörna med parasoll, frukostrestaurang (inkl. i priset), wellnesscenter och reception. Parkering sker i närheten. Restaurangen används för större arrangemang några få gånger om året där också själva gården tas i bruk och dekoreras med facklor. Närmaste restauranger i staden finner man på endast 50 - 100 meters avstånd.

Läs mer om Corte Uccellanda

Historisk inspiration

Man befinner sig här i en helt annan värld och den historiska resan kan börja. Stället är nämligen nyrenoverat och inrett med mycket fantasi. Alla utrymme är inrett ur historiskt perspektiv och har fått namn efter historiska personligheter.

Påhittig arkitekt

Arktitekten har försökt att föreställa sig hur t.ex. Marco Polo, Odysseus, Vivaldi, Cesar m.fl. skulle haft inrett sitt boende. Möblerna är valda med omsorg och inte minst de många spännande väggmålningarna och andra detaljer som bidrar till att låta fantasin flöda.

Smakfull och spännande inredning

Några lägenheter är förhållandevis moderna medan andra är mycket enkelt inredda med antika möbler. Flera av lägenheterna ligger på översta våningen med snedtak och träbjälkar medan några lägenheter är fördelade på två våningar. De är alla av olika storlekar och rymmer mellan 1 - max 6 personer. Det finns totalt 14 lägenheter varav de flesta ligger i byggnader omkring själva gården, medan några enstaka ligger lite längre ner på gatan.

Bo i lägenhet - med frukost inkluderat

Alla lägenheter har ett uppehållsrum som ofta består av en dubbel bäddsoffa. Några få lägenheter har kombinerat uppehållsrum och sovrum men de flesta har också ett eller två separata sovrum och inte minst privat badrum. Lägenheterna har kök eller kokvrå med två kokplattor och kylskåp, aircondition/värme, satellit-TV, förvaringsbox och hårtork på badrummet. Frukost är inkluderat i priset.

L√§genheterna på Corte Uccellanda

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map