Agriturismo i Capriolo i Lombardiet

Agriturismo Corte Lantieri

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

På gränsen mellan stad och landsbygd ligger vingården Corte Lantieri. Eller med andra ord: Landsbyn Capriolo till den ena sidan och vinmarker till den andra. Den sköna atmosfären som präglas av känslan att befinna sig på en vingård frestar gom och värmer i hjärtat. Barn är välkomna men stället rekommenderas i först hand till par, som utan tvekan vill njuta av den exklusiva touch både inne och ute.

Smaka gårdens viner och titta in i produktionen

Corte Lantieri producerar både vittvin, rödvin och mousserande vin som bär samma namn som området, nämligen Franciacorta. För att fullända en vingårdsvistelse rekommenderar vi varmt att boka en rundvisning med vinprovning (betalas på plats). Produktionsdelen ligger sidan om huvudbyggnaden. Ett annat sätt att stifta bekantskap med gårdens viner är att njuta av en måltid i restaurangen som är öppen både för gårdens gäster samt utomstående. I restaurangen äter man a la carte. Köket serverar både fisk från den närliggande Iseosjön samt kötträtter – och när vädret tillåter kan man välja att äta utanför under öppen himmel. Frukosten serveras som buffé.

Läs mer om Agriturismo Corte Lantieri

Pool med utsikt till vinmarker

Omgivningarna är historiska, detaljerna noga utvalda och utomhusarealerna välskötta och inbjudande. Omkring poolen finner man solstolar, parasoller, utomhusdusch samt sist men inte minst en magnifik utsikt över gårdens vinmarker. På den härliga utomhusterrassen kan man dra sig tillbaka från solens strålar och njuta ett glas porlande Franciacorta eller en kaffe från baren.

Andra viktiga faciliteter

Det finns naturligtvis gratis parkering på gården. Det är smidigt att ankomma hit då gården ligger endast ca. 3 km från motorvägsavfarten Palazzolo på sträckan Milano-Venedig. Corte Lantieri ligger fridfullt utan störande trafik – dock vilar det en lokal atmosfär då lokalbefolkningen gärna besöker restaurangen som är öppen för allmänheten. Dessutom bor värdparet själva på gården i en sidobyggnad.

Lust till en vandringstur?

Här mitt i vindistriktet Franciacorta finns det även möjlighet för vandring mellan skog och vinmarker. Det finns t.om. en rutt som går från Agriturismo Corte Lantieri och tager ca. 45 minuter att få beroende på dagsformen. Delar av turen är panoramisk och passerar bland annat Monte Sant'Onofrio.

Läs om rummen på Agriturismo Corte Lantieri

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Agriturismo Alberelle

Rovato, Lombardiet

Agriturismo Ca' del Lago

Gravedona, Lombardiet

Hotel Castello Oldofredi

Peschiera Maraglio, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Colombo Residence

Sorico, Lombardiet

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Populärt i Lombardiet

Villa Luisa Resort Wellness & Spa

San Felice del Benaco

Garda Village

Sirmione - Colombare

search map