Agriturismo i Capriolo i Lombardiet

Agriturismo Corte Lantieri

 
Agriturismo Corte Lantieri är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Corte Lantieri är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Capriolo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På gränsen mellan stad och landsbygd ligger vingården Corte Lantieri. Eller med andra ord: Landsbyn Capriolo till den ena sidan och vinmarker till den andra. Den sköna atmosfären som präglas av känslan att befinna sig på en vingård frestar gom och värmer i hjärtat. Barn är välkomna men stället rekommenderas i först hand till par, som utan tvekan vill njuta av den exklusiva touch både inne och ute.

Smaka gårdens viner och titta in i produktionen

Corte Lantieri producerar både vittvin, rödvin och mousserande vin som bär samma namn som området, nämligen Franciacorta. För att fullända en vingårdsvistelse rekommenderar vi varmt att boka en rundvisning med vinprovning (betalas på plats). Produktionsdelen ligger sidan om huvudbyggnaden. Ett annat sätt att stifta bekantskap med gårdens viner är att njuta av en måltid i restaurangen som är öppen både för gårdens gäster samt utomstående. I restaurangen äter man a la carte. Köket serverar både fisk från den närliggande Iseosjön samt kötträtter – och när vädret tillåter kan man välja att äta utanför under öppen himmel. Frukosten serveras som buffé.

Läs mer om Agriturismo Corte Lantieri

Pool med utsikt till vinmarker

Omgivningarna är historiska, detaljerna noga utvalda och utomhusarealerna välskötta och inbjudande. Omkring poolen finner man solstolar, parasoller, utomhusdusch samt sist men inte minst en magnifik utsikt över gårdens vinmarker. På den härliga utomhusterrassen kan man dra sig tillbaka från solens strålar och njuta ett glas porlande Franciacorta eller en kaffe från baren.

Andra viktiga faciliteter

Det finns naturligtvis gratis parkering på gården. Det är smidigt att ankomma hit då gården ligger endast ca. 3 km från motorvägsavfarten Palazzolo på sträckan Milano-Venedig. Corte Lantieri ligger fridfullt utan störande trafik – dock vilar det en lokal atmosfär då lokalbefolkningen gärna besöker restaurangen som är öppen för allmänheten. Dessutom bor värdparet själva på gården i en sidobyggnad.

Lust till en vandringstur?

Här mitt i vindistriktet Franciacorta finns det även möjlighet för vandring mellan skog och vinmarker. Det finns t.om. en rutt som går från Agriturismo Corte Lantieri och tager ca. 45 minuter att få beroende på dagsformen. Delar av turen är panoramisk och passerar bland annat Monte Sant'Onofrio.

Rum för upp till fyra personer

Det finns 4 rum som ligger på andra plan och har alla en liten balkong som ligger vänd inåt gården. De har alla Wi-Fi, LCD TV med italienska kanaler, aircondition, liten kyl och badrum med dusch och hårtork. Rummen finns från en upp till fyra personer.

Suiterna:
Dessa två rum ligger på bottenvåningen med terrass samt det andra på andra våningen med balkong som vänder mot en gårdsplats. Gemensamt för sviterna är att de är rymliga, fina och eleganta. I förhållande till Classic-rummen är de större och består av två avdelningar, som inte är avskilt via en dörr. De är båda utrustade med wi-fi, lcd-tv med italienska kanaler, aircondition och badrum med toalett, hårtork och dusch. Båda sviterna har plats för två extra sängar, totalt fyra personer.

Dölj texten
 
 
search map