Hotell i Cadenabbia vid Comosjön

Hotel Britannia Excelsior

Ska jag hoppa i poolen eller segla till Bellagio? :-) Skön solterrass på 3:e våningen Båten till Bellagio Nästan som att gå runt på ett museum Restaurang
 
Hotel Britannia Excelsior är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Britannia Excelsior är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cadenabbia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Britannia Excelsior ligger helt ut till Comosjön - du ska endast korsa kustvägen som har trottoar. Du har inte bara en vy över Comosjön, men också till självaste Bellagio som graciöst ligger ute på en udde. Bellagio som ofta kallas Italiens vackraste stad. Den lokala färjan går i pendelfart men varför inte ta hotellets egna båt som seglar tre gånger om dagen (i högsäsongen) och ingår i priset? Detta gäller dig som har bokat all inclusive

Detta är ett hotellet som passar alla

Hotellet har många bekvämligheter och massor av utrymme - därför hittar du också alla typer av publik här. De kommer från hela världen, så även från Italien. Hit kommer familjer, par, affärsmän, grupper och det finns plats för alla. Hotellet har nästan 300 rum och flera restauranger. Hotellet ligger i mitten av skalan med sina 3 stjärnor, men det finns en storhet och atmosfär från en svunnen tid över Hotel Britannia Excelsior med sina vackra utrymmen, stora rum och massor av konst.

Bland hotellets många olika gäster kommer du antagligen se att de flesta är britter i medelåldern. Hotellet är charmigt och vimlar av fördelar. Den enda nackdelen är att kustvägen skiljer hotellet från sjön och därför kan man från rummen med sjöutsikt höra trafiken när fönstren är öppna eller du sitter på din balkong. Detta gäller nästan alla hotell vid Comosjön, då kustvägen löper vanligtvis längs sjöstranden. Bakom hotellet hittar du en parkeringsplats som är gratis men som inte kan bokas i förväg. Platserna fördelas enligt "först till kvarn" principen. Inom gångavstånd från hotellet finner du både en stormarknad (precis runt hörnet) och flera kaféer och små butiker. Det finns reception, hall och hiss i hotellet samt allmänna utrymmen (inte i rummen) finns det gratis wi-fi.

Läs mer om Hotel Britannia Excelsior

Välj mellan två pooler

Framför hotellet, på den andra sidan av kustvägen och helt ut mot sjön ligger poolen. Ca. 150 meter längre ner längs vägen finner du Cadenabbia Lido med ytterligare en pool som du har tillgång till. Cadenabbia Lido är också öppen för utomstående gäster. Vill du doppa tårna i sjön eller ta några ordentliga simtag finns det en stege för dem som vill bada i sjön. Vid båda poolerna kan du under sommarmånaderna även njuta av förfriskningar och lättare måltider. I poolbaren kan du till och från märka av en festlig stämning och loungeatmosfär. Denna stämning kan du även märka av från balkongen om du bokat rum med balkong och sjöutsikt. Liksom båten till Bellagio, är solsängarna vid poolen inkluderade i priset till dig, som har bokat all inclusive - för övriga betalas ett tillägg för dessa på plats.

Njut av stort urval av måltider

Dagens tre måltider intas i restaurangen som består av flera avdelningar. Alla måltider serveras som buffé och det finns mycket att välja mellan; både till förrätt, huvudrätt, dessert och tillbehör. Urvalet är imponerande stort och allt mycket välorganiserat. Den stora personalstyrkan har lyckligtvis ett gott öga till alla gästerna. All inclusive konceptet på hotellet omfattar mat och dryck för dagens tre måltider, dryck på utvalda barer från 08:00 till ca. 23:30, tillgång till två pooler och fri båtfart till Bellagio.

Efter måltiderna kan du som ett alternativ till poolen dra dig tillbaka på solterrassen med panoramautsikt på 3:e våningen. Dryck i all inclusive konceptet omfattar kaffe, te, läsk, öl, vin, spumante, juice och andra drycker med eller utan alkohol. Detta informerar hotellet mer om på plats. Önskar du andra viner än den erbjudna har hotellet en vinlista med viner som du beställer och betalar för separat på plats. Hotellet kommer också informera dig om de restauranger där du har möjlighet att äta dina måltider. Frukosten hålls mellan kl. 07:00-10:00, lunch mellan kl. 12:00-14:00 och middag mellan kl. 18:30-21:00.

Bra att veta om Hotel Britannia Excelsior

Beroende på vad som finns tillgängligt på hotellet, så kan du välja mellan "all inclusive", endast frukost, eller halvpension. Om du värdesätter vällagad italiensk mat lagad på goda råvaror, så rekommenderar vi att du väljer en övernattning med frukost, och själv hittar små, trevliga restauranger längs sjön när du ska äta middag. Om du däremot vill göra det lätt för dig själv, och gärna på förhand ha koll på alla kostnader - samt inte bryr dig så mycket om kulinariska upplevelser - så rekommenderar vi "all inclusive". Även om kvaliteten här inte är så hög (turistmeny), så finns det gott om saker att välja emellan och det brukar vara prisvärt. Observera också, att restaurangen är stor, och det kan vara många människor.

Det kan också vara bra att veta, att hotellet ligger ute mot sjön, därmed också precis vid kustvägen. Det innebär, att det kan vara en del trafik, både från förbipasserade och från alla de turistbussar som ankommer med gäster till hotellet. Poolen ligger lyckligtvis på "rätt" sida om vägen, och det finns trottoarer mellan hotell och sjön, men vägen ska alltså korsas och barn ska ha sällskap med en vuxen.

Välj ett rum med utsikt

Det finns flera olika kategorier av rum att välja mellan, där du kan få balkong och sjöutsikt. Några rum har plats för extrasäng vilket innebär att du kan vara upp till 4 personer. Rummen är utrustade med aircondition, takfläkt, Sat-TV, förvaringsbox, minibar samt badrum med toalett, hårtork och dusch (några få rum har badkar). Wi-Fi har du vid receptionen utan extra kostnad.

Dölj texten
 
 
search map