Hotell i Cadenabbia vid Comosjön

Grand Hotel Cadenabbia

 
Grand Hotel Cadenabbia är inte tillgänglig i dagsläget
Grand Hotel Cadenabbia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cadenabbia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Grand Hotel Cadenabbia är verkligen ett "grand hotel" som man gjorde dem förr i tiden.

Den ståtliga byggnadens historia går tillbaka till år 1820 och med sitt läge ner till Comosjön och en förtrollande utsikt är det klart att den dragit gäster till sig från hela världen. Ifall man drömmer om vacker natur blir man lätt lite vemodig när man tänker på hur mycket detta hotell fått se. På huvudvägen nedanför hotellet kör idag bilarna men förr i tiden var det häst och vagn som trafikerade vägen.

Läs mer om Grand Hotel Cadenabbia

Ifall vi kort ska bilda en idé om hotellets servicenivå kan vi nämna att man här finner: aircondition i alla rum, reception dygnet runt med flerspråkig personal, hiss, bar, restaurang, pool, barnpassning, biluthyrning, parkering, läsrum och mycket annat. Mindre hundar är välkomna men inte i de gemensamma utrymmen. I hotellets frodiga trädgårdar som ligger ner mot sjön har man möjlighet för små promenader eller mysa på en bänk som man ofta finner i små intima romantiska hörn.

Hotellet blev genomgående renoverat 2006 och erbjuder idag över 192 rum av olika typer (varav In-Italia har valt att förmedla standardrummen som är mycket fina). Alla rum har eget badrum med hårtork, aircondition, satellit-TV, minibar och förvaringsbox. Standardrummen har inte sjöutsikt men är i stället bättre skyddade från landsvägen.

Dölj texten
 
 
search map