Semesterbostad i Cadenabbia vid Comosjön

Britannia Luxury Apartments

Grannhotellet Britannia Excelsior där du checkar in Pool och sjö i härlig förening Britannia Luxury Apartments utifrån Moderna lägenheter med ett minimalistiskt uttryck Läckre och rymliga badrum Utsikten från lägenheterna över sjön och Bellagio
 
Britannia Luxury Apartments är inte tillgänglig i dagsläget
Britannia Luxury Apartments är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cadenabbia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det finns många fördelar med att bo vid den centrala delen av Comosjön. Här ligger de vackraste och trevligaste städerna - och infrastrukturen är väl fungerande, framförallt den på vattnet. Färjorna seglar nämligen i pendelfart mellan Cadenabbia/Griante, Bellagio, Varenna och Menaggio. Det innebär, att du på ett ögonblick kan korsa sjön, besöka flera städer på en och samma utflykt, och ändå hinna hem på eftermiddagen för att slappna av vid poolen som ligger cirka 50 meter från lägenheterna.

I sus och dus vid Comosjön

Om du har svårt att välja mellan hotell eller semesterlägenhet, så är Britannia Luxury Apartments den perfekta lösningen. Här bor du nämligen i en egen lägenhet, där du är självständig och kan laga dina egna måltider - men hotelldelen Hotel Britannia Excelsior (som äger lägenheterna) ligger endast 50 meter bort - och här hittar du alla möjliga hotellfaciliteter som t.ex. reception och restaurang. Du kommer alltså inte att sakna något. Till lägenheterna hör ett garage, gemensam tvättstuga och hiss. Och för att göra vistelsen så smidig som möjligt, ligger en liten supermercato runt hörnet - så du kan enkelt köpa in mat till dina italienska måltider, utan att behöva starta bilen.

Läs mer om Britannia Luxury Apartments

Köp till klubbkort och du kommer inte att sakna något

Du kan välja att beställa klubbkort, som beställs och betalas på förhand. Det ger tillgång till två pooler - och inkluderar till och med lunch och middag samt husets dryckesvaror på hotellet. Utan klubbkort har du dock fortfarande tillgång till den ena poolen - medan solsängar och parasoll kan beställas och betalas på plats. Den ena poolen ligger ovanför hotellet, medan den andra "Cadenabbia Lido" ligger ovanför lägenheterna - det vill säga, bägge inom 150 meter. Mellan lägenheterna och sjön löper kustvägen, som du kan se på en av bilderna. Cadenabbia Lido är också öppen för besökare som inte bor på hotellet/i lägenheterna. Har du lust att hoppa i sjön, så finns en stege som förenklar processen att komma upp och ner. Vid båda pooler kan du under sommarmånaderna också njuta av förfriskningar och lättare rätter.

Trevliga lägenheter med Wi-Fi

Det finns endast 12 lägenheter och du kan välja mellan olika typer. De med sjöutsikt kan ha begränsad utsikt därför har vi valt att skriva delvis sjöutsikt. Lägenheten med utsikt över trädgården kan ha en liten uteplats. I lägenheterna finns faciliteter som aircondition, Wi-Fi, Sat-TV, och kökshörna med bl.a vattenkokare, brödrost, spis, ugn (eller mikro), och kylskåp.

Lägenheterna på Britannia Luxury Apartments

Lägenhet m. 1 sovrum och delvis sjöutsikt

Allrum med pentry och bäddsoffa för 2 pers, sovrum med dubbelsäng, badrum med dusch. Ca 80 m². Du har utsikt mot sjön från lägenheten men den kan vara begränsad.

Lägenhet m. 2 sovrum

Allrum med pentry och bäddsoffa för 2 pers, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, badrum med dusch. Ca 120 m². Du har utsikt mot trädgården.

Lägenhet m. 2 sovrum och delvis sjöutsikt

Allrum med pentry och bäddsoffa för 2 pers, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, badrum med dusch. Ca 120 m². Du har utsikt mot sjön från lägenheten men den kan vara begränsad.

Lägenhet m. 3 sovrum och delvis sjöutsikt

Allrum med pentry och bäddsoffa för 2 personer, sovrum med dubbelsäng, sovrum med fransk säng samt sovloft med bäddsoffa, badrum med dusch. Ca 140 m². Du har utsikt mot sjön från lägenheten men som kan vara begränsad.

Dölj texten
 
 
search map