Hotell i Bormio i Lombardiet

Rezia Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Perfekt både på sommaren och vintern

Vandring, trekking, mountainbiking, klättring, till och med golf - Bormio är det perfekta valet för en aktiv sommarsemester! Och självklart, med cirka 195 km pist i direkt närhet, är denna lilla stad i Valtellinas berg ett paradis även för de som älskar vintersport. Vissa pister når över 3000 meters höjd, och området har över 70 moderna skidliftar. Det finns något att hitta för skidåkare på alla nivåer: från experter, till nybörjare och barn. Och, dessutom finns två upplysta pister (Bormio och Santa Caterina) där du kan åka skidor hela dagen - och hela natten!

Mysig historisk stad

Bormio är en av de mest charmiga städerna i Italiens berg, tack vare alla naturscener och vackra landskap. De flesta känner till Bormio från de naturliga termalbaden som är öppna för alla samt den vackra nationalparken Stelvio som ligger vid Bormios nordöstra gräns. Det historiska centret är fullt med små, smala gator som reflekterar stadens rika historia. Piazza Cavour är ett populärt och mysigt ställe att spendera tid på under helger och helgdagar, ta en paus här när du strosat runt i staden. Du hittar många små barer, trattorior och restauranger i staden, och det förblir livligt till sent på natten.

Allt du behöver för en avslappnande semester

Du behöver bara läsa recensionerna från de gäster som redan bott här, för att förstå att denna plats är populär. Det är ultimat om du reser med barn, inte bara för de stora familjerummen, utan också för barnens (spel-) rum, och den varma gästfriheten.
Om du är sugen på ett lättare snack eller en snabb kaffe under dagen eller kvällen, så lägg ett besök i den fantastiska loungen, inredd i en varm och vacker stil.
Rezias restaurang är ganska känd för både sin magnifika buffé och långa vinlista. Du kan välja mellan den fasta 4-rätters menyn, eller lokala rätter från à la carte-menyn.

Härlig wellness

Om du vill ta hand om kropp och själ, erbjuder Hotel Rezia många möjligheter för dig att slappna av i wellness-området med massager, olika behandlingar, en bastu, jacuzzi, turkiskt bad, solarium och avslappningsrum. Och om du vill göra av med mer energi, finns även gymmet tillgängligt.

Modern alpin stil och rymliga rum

Hotellet har endast 58 rum och sviter. Rummen har alla de faciliteter som du förväntar dig att finna på ett bergshotell, som till exempel minibar, sky-TV, telefon, kassafack, fritt Wi-Fi, room-service och ett privat badrum med dusch eller badkar, fria badartiklar och badrock. Superiorrummen har dessutom en liten balkong.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map