Hotell i Bormio i Lombardiet

Palace Hotel Wellness & Beauty

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Historiska omgivningar i traditionell skidort

Den lilla staden Bormio är en typisk bergsort som ligger på 1.225 meters höjd i Sondrio provinsen. Det tillhör det större skidområdet Alta Vatellina. Området är lätt att nå med lift från centrum. Bormio är ett av de charmigaste skidområde i Italien, tack vare områdets historiskt berömda varma källor och skönhet. Det lilla, historiska centrum i Bormio har små, smala gator som speglar stadens rika förflutna. Bormio-dalen är bred och solig samt mycket rik på folkkära traditioner.

Njut av livet på Piazza Cavour

Piazza Cavour är i semesterperioder och helger, en riktigt trevlig plats att njuta av en drink. I staden hittar du massor av barer, trattorior, etc. Några av staplarna är livlig plats förrän sent på natten. Palace Hotel ligger bara 500 meter från Bormio 2000 skidlift och ca. 300 meter från stadens centrum.

Läs mer om Palace Hotel Wellness & Beauty

Varm och lugn atmosfär

Hotellets atmosfär är varm och fridfull. Du kommer naturligtvis finna alla typer av människor och nationaliteter här. På sommaren bor här många cyklister då området runt Bormio erbjuder några av de mest spektakulära och vackra cykelstigar i Europa.

Komfort är ett nyckelord

Palace Hotel har inte skurit ned på stil och komfort. När du kommer till hotellet märker du av den varma välkomsten från personalen. Efter en dag i bergen, om du har åkt skidor eller cyklat, väntar spaet på dig med massage och behandlingar. Du kan också använda inomhuspool, bubbelpool och bastu. Kanske vill du utmana något i tennis eller gå en runda på golfbanan i närheten. Du kan också bränna extra energi i gymmet.

Aktiviteter och faciliteter

Efter en lång dag av aktiviteter utomhus eller avkoppling i spaet är det dags att njuta av en drink före middagen. Detta kan du göra göra vid den öppna spisen i lobbybaren. I dagtimmarna under säsongen du kan få serverat snacks på terrassen. Kocken i restaurangen vill gärna presentera dig för sina tricks med allt gott från det lokala köket. Menyn kompletteras med internationella rätter och en omfattande vinlista. Wi-Fi är gratis och du har tillgång överallt på hotellet. Ankommer ni i bil kostar det 10 euro extra per natt för parkering. Cyklar kan hyras i receptionen och skidutrustning kan förvaras i skidrummet.

Inbjudande och bekväma rum

Hotellet erbjuder 80 bekväma rum i olika kategorier. Alla rum är utrustade med: Wi-Fi, telefon, satellit-TV med Sky-kanaler, förvaringsbox, minibar, hårtork samt eget badrum med badkar eller dusch. Vissa rum har balkong (dock ej de som heter economy).

Läs om rummen på Palace Hotel Wellness & Beauty

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map