Hotell i Bormio i Lombardiet

Hotel Nevada

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Beläget i en naturskön och aktiv stad


Hotel Nevada är beläget nära Bormios centrum. Den lilla staden är ett typiskt bergssamfund, och är beläget på 1225 meters höjd i provinsen Sondrio. Det hör till ett större skidområde, Alta Vatellina, som är inom räckvidd om du tar gondolen från landsbyn. Bormio är en av de mest charmerande skiddestionationerna i Italien, tack vare dess historiska termalbad och vackra landskap.

Piazza Cavour är under helger och semestertider ett populärt och trevligt ställe att mötas upp på, och njuta av en kaffe eller en drink. I staden hittar du många andra små barer, restauranger och några ställen där festligheterna fortsätter till långt in på natten. Staden är rätt känd som ett cykelmekka, och har bland annat varit värd för det berömda Gavia-loppet.

Läs mer om Hotel Nevada

Det perfekta stället för en aktiv semester, både på sommarn och vintern


Hotel Nevada erbjuder den perfekta basen för en aktiv semester. Det har rykte om sig som ett sporthotell och om sommaren är det ett dedikerat cykelhotell. De organiserar utflykter och turer runt i området och hyr ut cyklar och mountainbikes. Det finns ett förvaringsrum för cyklar, så du kan ta med din egen cykel hit. Om vintern är hotellet beläget vid sidan om pisterna, så du kan nästa åka skidor direkt från hotellet. På sommaren kan du slappna av på terrassen i den stora trädgården, och några gånger arrangeras grillkvällar för gästerna - supertrevligt!

Efter en intensiv dag i backarna kan det vara skönt att slappna av en smula. Hotellet har bra faciliteter och tjänster för både kropp och själ. Det erbjuds ett stort wellness-område med bastu, turkiskt bad, avslappningsrum och olika kroppsbehandlingar och massage. Baren, där du också kan få ett lättare snacks, är beläget precis vid spåren för längdskidor, och där pisterna möts.

På kvällen är du välkommen till restaurangen, där det förbereds och serveras mat från det lokala och regionala köket. Om du ankommer i bil, finns det gratis parkering vid hotellet, och det finns också gratis wifi. Det finns dessutom ett skidrum, där du kan bevara din utrustning.

Rum med härlig atmosfär


Hotellet har 30 sköna rum, designade i en typisk så kallad alpin stil. De flesta rummen har balkong med en fantastisk utsikt över bergen. Alla rum har wifi, sat-TV, minibar, hårtork, värdebox och privat badrum med dusch. Några av rummen har jacuzzi, allt beroende på rumstyp.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Baita Clementi Hotel

Bormio, Lombardiet

Hotel Lac Salin

Livigno, Lombardiet

Rezia Hotel

Bormio, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Populärt i Lombardiet

search map