Hotell i Bormio i Lombardiet

Hotel Alù

 
Hotel Alù är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Alù är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bormio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bormio är den perfekta platsen för din aktiva semester

Med möjlighet för aktiviteter som landsvägscykling, mountainbike, vandring, hiking, bergsklättring, golf och med ett stort skidområde om vintern, är Bormio ett perfekt val för en aktiv semester, både sommar och vinner.

Denna lilla stad dalen Valtellina, är med 150 km pister ett sant paradis för dig som älskar att åka skidor på vintern. Några av pisterna når upp till en höjd på 3000 meter och området har 70 nya och moderna skidlifter. Alla kan vara med här, för det finns allt från svarta pister till de våghalsiga skidåkarna, till lättare pister för nybörjarna och barnen. Med två belysta pister är det möjligt att åka skidor, inte bara på dagen, men minsann också på kvällen!

Avstånd:
- Centrum: 300 meter
- Skidliften: 100 meter

Bormio är en av de mest charmiga städerna i Italien tack vare naturen som omger området. De flesta känner till platsen för termalbaden som är öppna för offentligheten.
Den fantastiska nationalparken Stevio ligger upp mot Bormios nordöstra sida. Det historiska centret i Stevio, med de små snäva gatorna, avspeglar den framstående historia staden har haft.

Piazza Cavour är ett populärt och trevligt ställe att vara på, även för italienare som har en fri helg. Du kan släntra runt på gatorna, eller sätta dig ner och njuta av en kopp kaffe eller en aperitivo på en av de små barerna runt och omkring torget. Några platser har också öppet om kvällarna, så det är möjligt att förlänga afterskin.

Läs mer om Hotel Alù

Den familjära gästfriheten gör det personligt


Dina värdar, familjen Pedranzini, gör allt för att din semester ska bli så behaglig som möjligt. Det 3-stjärniga hotellet är enligt vår mening undervärderat, och vi på In-Italia skulle lätt kunna ge det 3,5 eller 4 solar. Hotellet har en varm atmosfär och har alla de faciliteter och tjänster som du har behov av om vintern, såväl som på sommaren. Recensionerna på TripAdviser är utan tvivel eniga med oss: här får du verkligen värde för pengarna.

På vintern finns det ett uppvärmt skidförvaringsrum tillgängligt. På sommaren finns ett speciellt område för cyklister. Du hittar wifi på hela hotellet, parkering är möjligt utanför hotellet.

Trevliga rum/lägenheter

Hotellet har 30 rymliga rum. Alla rum är utrustade med sat-TV, värdebox, telefon, wifi och minibar. Alla rum har balkong.

Dölj texten
 
 
search map