Semesterbostad i Bormio i Lombardiet

Chalet San Louis

 
Chalet San Louis är inte tillgänglig i dagsläget
Chalet San Louis är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bormio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Chalet San Louis ligger cirka 100 meter från det trevliga centrumet i ett lugnt område, bakom busstaionen. På stället finns parkeringsmöjligheter utanför huset men det finns även garage under byggnaden.

Bormio är en trevlig by som mest är känd för sina World cup lopp. Det är möjligt att ta simturer efter en tur uppe i bergen. Simhallen ligger ca. 200 meter från huset. Där finns det varma källor, som mjuknar upp tröttna muskler. Om sommaren kan man pröva på golfbanan.

Läs mer om Chalet San Louis

Huset har 6 lägenheter och alla har diskmaskin, mikrovågsugn, keramiska kokplatta, TV, safe box och videotelefon.

Trerumslägenhet nr. 1 och 2 - första våningenplan (4/6 sovplatser):
- består av vardagsrum med kokvrå och bäddsoffa för två, sovrum med dubbelsäng och sovrum med två enkelsängar samt badrum med WC, hårfön och dusch. Från vardagsrummet har man utgång till trädgården.

Trerumslägenhet nr. 3 och 4 - andra våningen (4/6 sovplatser):
- består av vardagsrum med kokvrå och bäddsoffa för två, sovrum med dubbelsäng och sovrum med två enkelsängar samt badrum med WC, hårfön och dusch. På första våningen finns där två balkonger till vardera lägenhet.

Trerumslägenhet nr. 5 och 6 - tredje våningen på vinden (4/6 sovplatser):
- består av vardagsrum med kokvrå och bäddsoffa för två, sovrum med dubbelsäng och sovrum med två enkelsängar samt badrum med WC, hårfön och dusch. På andra våningen finns där en balkonger till vardera lägenhet. På vinden är det mindre plats på grund av taket, men det är ändå inte trångt.

Dölj texten
 
 
search map