Hotell i Bormio i Lombardiet

Baita Clementi Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Baita Clementi gör väsen av sig själv i landskapet, med sin blå fasad och färgrika balkonglådor som lyser upp på sommaren. Hotellet ligger nära Bormios historiska centrum och endast 800 meter från pisterna och SPA:et med termalbad.

Kanske den charmigaste skiddestinationen i Italien

Den lilla staden Bormio ligger 1225 meter upp i Sondrioprovinsen och tillhör skidområdet Alta Valtellina. Det är en lätt tillgång till linbanan från staden. Bormio är ett av de mest charmiga skidområdena i Italien, på grund av sin vackra natur och sina termalbad. Den fantastiska nationalparken Stelvio Nationalpark gränsar upp till Bormio på den nordöstra sidan. Det historiska centrumet i staden har små trevliga, smala gränder. Piazza Cavour är den naturliga samlingspunkten, både i högsäsong och på helgerna generellt genom hela året. Här hittar du många barer, caféer och bra restauranger. Flera av barerna har öppet till sent på kvällen.

Avstånd:
- Skidlift: 700 meter
- Skidbuss-stopp: 100 meter
- Centrum: 200 meter

Läs mer om Baita Clementi Hotel

Njut av din kopp kaffe på terrassen med utsikt mot Baita Clementi

Du vill säkert känna dig som en lycklig människor, när du blickar ut från ditt fönster om morgonen. Både på sommaren och vintern är utsikten över de vackra bergen en fantastisk syn. Framför hotellet ligger en stor terrass där du kan njuta av ditt morgonkaffe eller av en god drink på eftermiddagen.

Hotellet har en bra servicenivå och trevliga faciliteter: en bar, en restaurang med de traditionella träloften och ett bra gastronomiskt kök med en traditionell medelhavsmeny. Vill du slappna av före middagen finns här ett wellness-center som, även om det är litet i förhållande till stadens termalbad, erbjuder bastu, ångbad, jacuzzi, avslappningsrum och massager och behandlingar.

Gör av med den sista energin i gymmet, som i familjeavdelningen också har ett lekrum till barn. På hotellet finns också ett uppvärmt rum för skidor och utrustning, samt garage till både cyklar och motorcyklar, samt gratis wifi.

Ljusa och bekväma rum

Hotel Baita Clementi har 42 bekväma rum. Alla har sat-TV, telefon, minibar, hårtork, värdebox och gratis wifi. Några av rummen har balkong, det beror på vilken typ du väljer.

Läs om rummen på Baita Clementi Hotel

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map